Kristallkrona Ø71xH125cm Grand Krom

Tidlös design

Äkta K9 kristall av högsta klassificering

Hög finish 

Gedigna metallgods

Justerbar höjd, från 125-105cm

Visas i vår utställning

I lager - Leverans från vårt lager inom 1-3 dagar

Diameter

Kulör

Krom

Krom

Frågor om produkten? Kontakta oss

Produktbeskrivning

Teknisk information & Anvisningar

Prishistorik

Produktbeskrivning

Grand Krom Ø 71cm är 71cm i diameter och 125 cm hög. Det är en riktig tidlös svensk klassiker i sengustaviansk stil med vackra detaljer, äkta K9 kristall av högsta klassificering och gedigen stomme i metall med kromfärgad hög finish som passar i de allra flesta hem och rum. Kristallkronor i denna stil har förgyllt svenska hem i decennier och kommer med högsta sannolikhet fortsätta vara en tidlös klassiker.

Kristallkronor av modellen Grand har i sin design influenser från den sengustavianska stilen och dess tidsepok. Det är den enskilt vanligaste stilen av kristallkronor i de svenska hemmen.  

 

Konstruktion

Bakom varje kristallkrona ligger ett gediget hantverk då samtliga är tillverkade för hand. Stommen är tillverkad i metall med grova gods och hög finish för en styvfast och hållbar konstruktion som varar över tid.   

 

Äkta K9 kristall 

Kristallerna är av K9 klassificering vilket är den högsta klassificeringen av prismor. K9 bryter ljuset på ett mycket vackert sätt och skapar ett härligt glimmer i prismorna som med rätt förutsättningar skapar ett vackert ljusskådespel på väggar och tak. K9 är känt för klara prismor med minimalt med orenheter, bubblor och märken vilket är varför det ofta används till optiken i lasrar och teleskop.

 

Glödlampor & socklar

Grand Krom Ø 71cm lyses upp av 9st E14 glödlampor och har även 6st hållare för stearinljus för att ge den där extra lyxkänslan. Observera att stearinljus & glödlampor medföljer ej.

Förutsatt att du köper dimbara glödlampor till din kristallkrona så är det möjligt att dimma. Vi saluför även dimbara glödlampor av E14 sockel som vi rekommenderar du köper i samband med din kristallkrona. Man vill ofta gärna ha en dimbar kristallkrona för att justera belysningens intensitet efter eget tycke, humör och situation.

Se nedan under "Relaterade Produkter" för möjlighet att köpa LED-glödlampor som passar. 

 

Upphängning & montage

Kristallkronan är kättinghängd och det medföljer en svart strumpa för att dölja kättingen, men vill man ha synlig kätting så är naturligtvis även kättingen kromfärgad. Likaså takkåpan är kromfärgad. Kättingen är 150cm lång men ni kan naturligtvis kapa kättingen så att dess längd passar i de förutsättningar som råder i ert hem med er möblering och takhöjd. 

Den mittersta och översta ringen kommer färdigmonterade. Nivåerna sätter man ihop med ett medföljande rör där man även drar elkabeln. Elektrisk installation i övre våning krävs. Lampan monteras enkelt för den händiga med lite grundläggande elkunskaper. Är du osäker kontakta en elektriker eller Hemfixarna för montage. Samtliga kristaller monteras efter att stommen är färdigställd.
Beräknad montagetid: 60-90 minuter.
Svårighetsgrad: Medium

 

Leverans, förpackning & vikt

Grand Krom Ø 71cm levereras i en kartong med måtten 77x77x30cm och en totalvikt på 15kg.

 

Betalning

För betalning samarbetar Vesani.se i första hand med Svea Bank AB. Genom Svea Bank erbjuds olika former av betalning så som betalning direkt med kort, faktura, bankbetalning och även delbetalning beroende på köpets belopp och din kreditvärdighet. Val av betalning görs i kassan i samband med att köpet slutförs.

 

Ångerrätt & returvillkor

Det är 14 dagars ånger och returrätt på denna vara men Vesani förbehåller sig rätten att ta ut en returavgift och värdeminskning. Mer om vår returpolicy och vilken returkostnad som gäller för de olika produkterna kan du läsa här.

Frågor?

Har du frågor så tveka inte att kontakta oss via chatt, telefon eller mejl så hjälper vi dig gärna. 


Diameter: 71cm

Höjd: 125 cm, kan kortas till 105cm

Kättinglängd: 150cm

 

Kristall: K9

Kulör: Krom

Kättingskulör: Krom

Kättingstrumpa: Svart

Antal ljushållare: 6st (stearinljus medföljer ej)

 

Antal ljuskällor/socklar:  9st E14 (glödlampor medföljer ej)

Sockel: E14 (Max 40W)

Spänning: 220-240 Volt

Dimbar: Ja

 

Vikt: 15kg

Antal förpackningar: 1st

Dimension förpackning: 77x77x30cm

 

Kristallkrona Grand 71 - Teknisk ritning

Kristallkrona Grand 71 - Installationsanvisning

Kristallkrona Grand 71 - Proportionsritning

 

 

Lägsta försäljningspris för denna produkt de senaste 30 dagarna har varit Tänk på att vi erbjuder 30 dagars prisgaranti. Har priset varit lägre senaste 30 dagarna eller blir lägre kommande 30 dagarna efter ditt köp så matchar vi priset om du kontaktar oss. Gäller ej utgående modeller & kan ej kombineras med andra erbjudanden
Search engine powered by ElasticSuite
main product photo