Om oss - Vesani Sweden AB

Huvudkontor & affärsidé

Vesani Sweden AB är ett svenskt företag baserat i Ängelholm i nordvästra Skåne. Här har vi vårt huvudkontor med tillhörande utställning om drygt 450 kvadratmeter visningsyta. Vårt lager där vi lagerför alla våra produkter för att säkerställa snabba leveranser till våra kunder ligger strax utanför Ängelholm, blotta 25km från vårt huvudkontor. Vår affärsidé bygger på ledorden ”prisvärd lyx” och återspeglas i allt vi gör i vår verksamhet, från produktutveckling till prissättning till leveransoptimering och kundbemötande. Det skall andas lyx, men det skall inte innebära onödiga kostnader för konsumenten.

Vi utvecklar produkter som håller en mycket hög kvalitet som är i paritet med de allra exklusivaste av europeiska varumärken. Det lyckas vi med genom egen produktutveckling och en effektiv och kort leverantörskedja helt utan grossister och återförsäljare som ska tjäna pengar på varan och på så vis lyckas vi erbjuda låga priser till dig som konsument, utan att kompromissa på vare sig kvalité eller design.

Vi utvecklar och lanserar inga produkter om de inte uppfyller våra egna höga krav på kvalité samtidigt som priset måste vara mycket konkurrenskraftigt. Alla våra varor måste helt enkelt leva upp till bägge våra två ledord, prisvärd lyx.

 

Historia

Vesani grundandes 2021 av två grundare som har kvittens på framgångsrik och mångårig erfarenhet av företagande inom E-handel och produktutveckling av fysiska kapitalvaror med många tekniskt komplexa aspekter. Efter flera år av brukande och analys av produkterna i grundarnas privata hemmiljö så skapades Vesani Sweden AB för att tillgodose ett behov av prisvärd lyx med väl genomarbetade produkter på den svenska marknaden.

 

Utställning

Besök vår utställning och upplev vårt sortiment som kan ta din livsstil och ditt hem till nästa nivå. På Verkstadsgatan 8 i Ängelholm har vi vår bemannade utställning om drygt 450 kvadratmeter visningsyta där vi visar majoriteten av våra kristallkronor, badrumsmöbler och speglar i olika utföranden. Se mer om vår utställning här.  

 

Search engine powered by ElasticSuite