Modern Kristallkrona Ø80cm Florence Svart Smoky

Trendig design

Äkta K9 kristall av högsta klassificering

Svartrökiga kristaller

Matt exklusiv finish

Gedigna metallgods

Visas i vår utställning

I lager - Leverans från vårt lager inom 1-3 dagar

Diameter

Ø80cm

Ø80cm

Kulör

Smokey

Smokey

Frågor om produkten? Kontakta oss

Produktbeskrivning

Teknisk information & Anvisningar

Prishistorik

Produktbeskrivning

Kristallkrona Florence Svart Ø 80cm är som namnet antyder 80cm i diameter och en höjd på 66cm. De svartrökiga kristallerna tillsammans med den ultramatta finishen på stommen ger modellen dess mycket moderna och unika design. Florence kristallkrona passar t.ex utmärkt som lampa över matbord.

 

Konstruktion & kulör

Bakom varje kristallkrona ligger ett gediget hantverk då samtliga är tillverkade för hand. Stommen är tillverkad i metall med grova gods och hög finish för en styvfast och hållbar konstruktion som varar över tid. Kristallkrona Florence Svart Ø 80cm är lackerad i en påkostad och ultramatt svart kulör med lätt struktur för att få den där extra moderna och industriella lyxkänslan.

 

Äkta K9 kristall med svartrökig ton

Kristallerna är av K9 klassificering vilket är den högsta klassificeringen av prismor. K9 bryter ljuset på ett mycket vackert sätt och skapar ett härligt glimmer i prismorna som med rätt förutsättningar skapar ett vackert ljusskådespel på väggar och tak. K9 är känt för klara prismor med minimalt med orenheter, bubblor och märken vilket är varför det ofta används till optiken i lasrar och teleskop.

 

Glödlampor & socklar

Kristallkrona Florence Svart Ø 80cm lyses upp av 18st E14 glödlampor. Observera att glödlampor medföljer ej.

Förutsatt att du köper dimbara glödlampor till din kristallkrona så är det möjligt att dimma. Vi saluför även dimbara glödlampor av E14 sockel som vi rekommenderar du köper i samband med din kristallkrona. Man vill gärna ha en dimbar kristallkrona för att justera belysningens intensitet efter eget tycke, humör och situation. En dimbar kristallkrona förhöjer mysfaktorn avsevärt i t.ex ett sovrum eller vardagsrum.

Se nedan under "Relaterade Produkter" för möjlighet att köpa LED-glödlampor som passar. 

 

Upphängning & montage

Kristallkronan är kättinghängd och det medföljer en svart strumpa för att dölja kättingen, men vill man ha synlig kätting så är naturligtvis även kättingen svart med matt finish. Likaså takkåpan är svart med matt finish. Kättingen är 150cm lång men ni kan naturligtvis kapa kättingen så att dess längd passar i de förutsättningar som råder i ert hem med er möblering och takhöjd.

Lampans stomme kommer färdigmonterad. De nedre ringarna hängs enkelt upp med kättingarna som redan är förberedda och bara att haka på. Takanslutning är lätt att installera med medföljande kryssfäste. För att vara en stor kristallkrona är detta en mycket enkel lampa att montera för den med grundläggande elkunskaper. Är du osäker kontakta en elektriker eller Hemfixarna för montage. Samtliga kristaller monteras efter att stommen är färdigställd.
Beräknad montagetid: 5 minuter + glasning 30 minuter
Svårighetsgrad: Easy

Leverans, förpackning & vikt

Kristallkrona Florence Svart Ø 80cm levereras med fri frakt och i två kartonger. En styck med måtten 85x85x18cm som väger 11kg och en styck med måtten 59x28x45cm som väger 16kg. 

 

Betalning

För betalning samarbetar Vesani.se i första hand med Svea Bank AB. Genom Svea Bank erbjuds olika former av betalning så som betalning direkt med kort, faktura, bankbetalning och även delbetalning beroende på köpets belopp och din kreditvärdighet. Val av betalning görs i kassan i samband med att köpet slutförs.

 

Ångerrätt & returvillkor

Det är 14 dagars ånger och returrätt på denna vara men Vesani förbehåller sig rätten att ta ut en returavgift och värdeminskning. Mer om vår returpolicy och vilken returkostnad som gäller för de olika produkterna kan du läsa här.

 

Frågor?

Har du frågor så tveka inte att kontakta oss via chatt, telefon eller mejl så hjälper vi dig gärna. 


Diameter: 80cm

Höjd: 66cm

Kättinglängd: 150cm

 

Kristall: K9

Kulör: Matt svart

Kättingskulör: Matt svart

Kättingstrumpa: Svart

 

Antal ljuskällor/socklar: 18st E14 (glödlampor medföljer ej)

Sockel: E14 (Max 40W)

Spänning: 220-240 Volt

Dimbar: Ja

 

Total vikt: 27kg

Antal förpackningar: 2st

Dimension förpackningar:

1st 85x85x18cm som väger 11kg

1st 59x28x45cm som väger 16kg

 

Kristallkrona Florence Svart 80 - Installationsanvisning

Kristallkrona Florence Svart 80 - Proportionsritning

Kristallkrona Florence Svart 80 - Teknisk ritning

Lägsta försäljningspris för denna produkt de senaste 30 dagarna har varit Tänk på att vi erbjuder 30 dagars prisgaranti. Har priset varit lägre senaste 30 dagarna eller blir lägre kommande 30 dagarna efter ditt köp så matchar vi priset om du kontaktar oss. Gäller ej utgående modeller & kan ej kombineras med andra erbjudanden
Search engine powered by ElasticSuite
main product photo