Stor Kristallkrona Ø110xH175cm Paris Guld

Äkta kristall

Ø110 x H175cm

45st ljuskällor (E14)

Vackert ljusskådespel

Visas i vår utställning

Förbeställ - Inkommer lager i Augusti

Delbetalning från 813 kr / månad

Frågor om produkten? Kontakta oss

Produktbeskrivning

Teknisk information & Anvisningar

Prishistorik

Stor kristallkrona guld Ø110 x H175cm - Paris

Kristallkrona Paris Guld är 110 cm i diameter och 175cm hög vilket gör att den passar utmärkt som smycke i en stor trappa, stor entré eller i ett vardagsrum med hög takhöjd. Kättingen som medföljer är 200 cm lång och kan kapas till önskad längd efter era behov. Paris kristallkrona passar lika bra i privat som i kommersiell miljö då vi har flera kunder som köpt den till sina bostäder men även bland annat lobbys till hotell. 

Konstruktion & kulör

Bakom varje kristallkrona ligger ett gediget hantverk då samtliga är tillverkade för hand. Stommen är tillverkad i metall med grova gods och hög finish för en styvfast och hållbar konstruktion som varar över tid.

Äkta K9 kristall 

Kristallerna är av K9 klassificering vilket är den högsta klassificeringen av prismor. K9 bryter ljuset på ett mycket vackert sätt och skapar ett härligt glimmer i prismorna som med rätt förutsättningar skapar ett vackert ljusskådespel på väggar och tak. K9 är känt för klara prismor med minimalt med orenheter, bubblor och märken vilket är varför det ofta används till optiken i lasrar och teleskop.

Glödlampor & socklar

Kristallkrona Paris Guld Ø110 lyses upp av 45st E14 glödlampor. Observera att glödlampor medföljer ej.

Förutsatt att du köper dimbara glödlampor till din kristallkrona så är det möjligt att dimma. Vi saluför även dimbara glödlampor av E14 sockel som vi rekommenderar du köper i samband med din kristallkrona. Man vill gärna ha en dimbar kristallkrona för att justera belysningens intensitet efter eget tycke, humör och situation. En dimbar kristallkrona förhöjer mysfaktorn avsevärt.

Se nedan under "Relaterade Produkter" för möjlighet att köpa E14 LED-glödlampor som passar. 

Upphängning & montage

Kristallkronan är kättinghängd och det medföljer en svart strumpa för att dölja kättingen, men vill man ha synlig kätting så är naturligtvis även kättingen guldfärgad. Likaså takkåpan som fästs i taket är guldfärgad. Kättingen som medföljer är 200cm lång men ni kan kapa kättingen så att dess längd passar i de förutsättningar som råder i ert hem med er möblering och takhöjd. 

Den mittersta och översta ringen kommer färdigmonterade. Nivåerna sätter man ihop med ett medföljande rör där man även drar elkabeln. Nedre delen av lampan monteras i sektioner med medföljande distanser och skruv. Elektrisk installation båda nivåerna krävs. Lampan monteras enkelt för den händiga med lite grundläggande elkunskaper. Är du osäker kontakta en elektriker eller Hemfixarna för montage. Sammansättning av elkablar görs enklast med kopplingsklämmor så som Wago 221-415 (medföljer ej). Enklare kopplingsklämmor medföljer. Kontakta oss så skickar vi kostnadsfritt kopplingsklämmor om er montör saknar dessa. Samtliga kristaller monteras efter att stommen är färdigställd.
Läs monteringsanvisning noga före montage.


Beräknad montagetid: 60-90 minuter + glasning
Svårighetsgrad: Hard

Leverans

Kristallkrona Paris Guld Ø110 levereras i tre förpackningar.

1st 106x106x18cm som väger 34kg

1st 68x68x18cm som väger 18kg

2st 40x36x20cm som väger 8kg/styck

Betalning

För betalning samarbetar Vesani.se i första hand med Svea Bank AB. Genom Svea Bank erbjuds olika former av betalning så som betalning direkt med kort, faktura, bankbetalning och även delbetalning beroende på köpets belopp och din kreditvärdighet. Val av betalning görs i kassan i samband med att köpet slutförs.

Ångerrätt & returvillkor

Det är 14 dagars ånger och returrätt på denna vara men Vesani förbehåller sig rätten att ta ut en returavgift och värdeminskning. Mer om vår returpolicy och vilken returkostnad som gäller för de olika produkterna kan du läsa här.

Frågor? - Kontakta oss!

Har du frågor så tveka inte att kontakta oss via chatt, telefon eller mejl så hjälper vi dig gärna. 

Märke: Vesani

Artikelnummer: KRPAR1101TA

 

Höjd: 175cm

Diameter: 110cm

Kättinglängd: 200cm

 

Kristall: K9

Kulör: Guld

Kättingskulör: Guld

Kättingstrumpa: Svart

 

Antal ljuskällor/socklar:  45st E14 (glödlampor medföljer ej)

Sockel: E14 (Max 40W)

Spänning: 220-240 Volt

Dimbar: Ja

 

Total vikt: 68kg

Antal förpackningar: 4st

Dimension förpackningar:

1st 106x106x18cm som väger 34kg

1st 68x68x18cm som väger 18kg

2st 40x36x20cm som väger 8kg/styck

 

Kristallkrona Paris Guld 110 - Installationsanvisning

Kristallkrona Paris Guld 110 - Proportionsritning

Kristallkrona Paris Guld 110 - Teknisk ritning

Kristallkrona Paris Guld 110 - Utvecklad installation anvisning

Lägsta försäljningspris för denna produkt de senaste 30 dagarna har varit Tänk på att vi erbjuder 30 dagars prisgaranti. Har priset varit lägre senaste 30 dagarna eller blir lägre kommande 30 dagarna efter ditt köp så matchar vi priset om du kontaktar oss. Gäller ej utgående modeller & kan ej kombineras med andra erbjudanden
Search engine powered by ElasticSuite
main product photo