Taklampa Utomhus Pendel Svart Ø33cm - Manchester

E27 sockel

Aluminium + Glas

IP44 Klassificering

Visas i vår utställning

I lager - Leverans från vårt lager inom 1-3 dagar

Frågor om produkten? Kontakta oss

Produktbeskrivning

Teknisk information & Anvisningar

Prishistorik

Svart Taklampa utomhus - Manchester

Utomhusvägglampa Buckingham är en utomhus fasadlampa i klassisk gammaldags stil med matt svart finish tillverkad i aluminium och riktigt glas. Allt för en underhållsfri & tidlöst vacker fasadbelysning som håller sig snyggt genom åren. Manchester är en utomhus pendellampa med ett klassiskt vackert lykthus som hänger i en väderbeständig kätting. 

Konstruktion i aluminium & riktigt glas

Manchester utomhustaklampa är tillverkad i aluminium och glas. Fördelen med att ha riktigt glas är att det inte gulnar med tiden som billiga utelampor i plast har en tendens att göra. 

Ljuskälla & sockel

Manchester utetaklampa lyses upp av 1st ljuskälla av sockel E27. Observera att ljuskällor medföljer ej men går att köpa till - du finner passande LED lampor här.

IP54 klassificering

Utomhuslampan har en IP54 klassificering (sköljtätt) vilket innebär att den kan utsättas för regn och får placeras under tak utomhus men inte i marken.

För mer detaljerad information om IP54 klassificering hänvisar vi till Elinstallationsreglerna SS436 40 00 §751.

Betalning

För betalning samarbetar Vesani.se i första hand med Svea Bank AB. Genom Svea Bank erbjuds olika former av betalning så som betalning direkt med kort, faktura, bankbetalning och även delbetalning beroende på köpets belopp och din kreditvärdighet. Val av betalning görs i kassan i samband med att köpet slutförs.

Ångerrätt & returvillkor

Det är 14 dagars ånger och returrätt på denna vara men Vesani förbehåller sig rätten att ta ut en returavgift och värdeminskning. Mer om vår returpolicy och vilken returkostnad som gäller för de olika produkterna kan du läsa här. 

Frågor? - Kontakta oss!

Har du frågor så tveka inte att kontakta oss via chatt, telefon eller mejl så hjälper vi dig gärna. 

Lägsta försäljningspris för denna produkt de senaste 30 dagarna har varit Tänk på att vi erbjuder 30 dagars prisgaranti. Har priset varit lägre senaste 30 dagarna eller blir lägre kommande 30 dagarna efter ditt köp så matchar vi priset om du kontaktar oss. Gäller ej utgående modeller & kan ej kombineras med andra erbjudanden
Search engine powered by ElasticSuite
main product photo