Marmor Soffbord Svart & Vit Kubisk - Juno

Svart Nero Marquina & Moon White marmor

Storlek: 90x90x30cm

75 kg

I lager - Leverans från vårt lager inom 1-3 dagar

Frågor om produkten? Kontakta oss

Produktbeskrivning

Teknisk information & Anvisningar

Prishistorik

soffbord marmor vit & svart - Juno soffbord marmor vit & svart - Juno

Kvadratiskt soffbord i marmor - Juno

Marmorbord Juno i svart & vit marmor är ett kvadratiskt soffbord i äkta svart marmor av sorten Nero Marquina och den vita sorten Moon White. Soffbordet är kvadratiskt med 90cm långa sidor och en höjd på 30cm. Det väger hela 75kg vilket vittnar om dess känsla av äkthet och exklusivitet. 

30 cm lågt soffbord i marmor

Juno är ett relativt lågt soffbord och blir med moderna soffor en läcker kombination. Standardhöjd för låga soffbord i marmor brukar vara 25-30cm medan högre traditionella soffbord i trä brukar vara upp till 45cm. Vid denna modellen har vi därför behållit den låga höjden, för att behålla den moderna designen men hålla oss till den högre höjden av branschstandard. Är man en lång person som gillar att äta mat i TV soffan så är detta soffbord troligtvis lite för lågt för dig. 

Soffbord i marmor: Nero Marquina & Moon White

Marmorn till Juno marmorsoffbord är av sorterna Nero Marquina & Moon White. Då varje marmorskiva är unik så skiljer sig också omfattningen av marmorering mellan varje soffbord och ingen skiva är den andra exakt lik. 

Mått & vikt

Bredd: 90 cm

Längd: 55 cm

Höjd: 30cm

Vikt: 75kg

Leverans & förpackning

Juno soffbord i marmor levereras på pall och är förpackad i en trälåda med måtten 108x73x110cm där soffbordet är väl skyddat i ett 3cm tjockt foam. Vid mottagandet av leverans är det viktigt att ni noga synar varan med speditörens chaufför närvarande och att denne antecknar eventuella transportskador. 

Skötselråd & garanti

Skydda marmorn så gott det går vid användning. Använd bordsunderlägg för både glas och tallrikar. Rengöring av marmor sker med mild såpa eller diskmedel med ljummet vatten, använd INTE allrengöring eller andra rengöringsmedel såvida de inte är lämpade för marmor. Använd inga vassa rengöringsverktyg som kan repa ytan. Starka kemikalier eller drycker med syra kan fläcka marmorn. Alla marmorskivor är högpolerade. Marmor som repats kan poleras upp till åter snygg finish.

Betalning

För betalning samarbetar Vesani.se i första hand med Svea Bank AB. Genom Svea Bank erbjuds olika former av betalning så som betalning direkt med kort, faktura, bankbetalning och även delbetalning beroende på köpets belopp och din kreditvärdighet. Val av betalning görs i kassan i samband med att köpet slutförs.

Ångerrätt & returvillkor

Det är 14 dagars ånger och returrätt på denna vara men Vesani förbehåller sig rätten att ta ut en returavgift på 1495kr för detta soffbord. Mer om vår returpolicy och vilken returkostnad som gäller för de olika produkterna kan du läsa om i våra köpevillkor 

Frågor

Har du frågor så tveka inte att kontakta oss via chatt, telefon eller mejl så hjälper vi dig gärna. Vi strävar efter möbelbranschens bästa kundservice & tillgänglighet!

Lägsta försäljningspris för denna produkt de senaste 30 dagarna har varit Tänk på att vi erbjuder 30 dagars prisgaranti. Har priset varit lägre senaste 30 dagarna eller blir lägre kommande 30 dagarna efter ditt köp så matchar vi priset om du kontaktar oss. Gäller ej utgående modeller & kan ej kombineras med andra erbjudanden
Search engine powered by ElasticSuite
main product photo