Vägglampa Tampa Guld H45cm

Stilren & tidlös design

Vackert glas & vackra armar

Guldig hög finish

Gedigna metallgods

Visas i vår utställning
Fri frakt inom hela Sverige på köp över 600 kr

I lager - Leverans från vårt lager inom 1-3 dagar

Produktbeskrivning

Vägglampa Tampa Guld H45cm är 45cm hög och 20cm bred och när vägglampan är installerad på väggen bygger den ut 20cm från väggen. Stommen är i metall med en guldig finish. Denna vägglampa passar till exempel utmärkt som dekoration på väggen i en trappa eller i en korridor.

Den passar utmärkt ihop med taklampan som går i samma stil och som delar produktnamnet Tampa, du finner takkronan här. Både taklampan och vägglampan av modellen Tampa är oerhört stilrena och tidlösa i sin design!

 

Konstruktion

Bakom varje vägglampa ligger ett gediget hantverk då samtliga är tillverkade för hand. Stommen är tillverkad i metall med grova gods och hög finish för en styvfast och hållbar konstruktion som varar över tid.   

 

Glas

De nästan champagneglasformade glasen som täcker socklarna är tillverkade i ett vackert klart glas som i samspel med de enkelt formande men ack så vackra armarna ger lampan dess stilrena och tidlösa karaktär.

 

Glödlampor & socklar

Vägglampa Tampa Guld H45cm lyses upp av 2st E14 glödlampor. Observera att glödlampor medföljer ej.

Förutsatt att du köper dimbara glödlampor till din vägglampa så är det möjligt att dimma. Vi saluför även dimbara glödlampor av E14 sockel som vi rekommenderar du köper i samband med din vägglampa. Det är trevligt att ha en dimbar vägglampa för att justera belysningens intensitet efter eget tycke, humör och situation.

Se nedan under "Relaterade Produkter" för möjlighet att köpa LED-glödlampor som passar. 

 

Upphängning & montage

Stommen är i princip färdigmonterad och skruvas enkelt upp på väggen.  Samtliga socklar är färdigkopplade vilket gör den väldigt enkel att montera.

 

Leverans, förpackning & vikt

Vägglampa Tampa Guld H45cm levereras med fri frakt och i en kartong med måtten 36x27x22cm och en totalvikt på 2kg.

 

Betalning

För betalning samarbetar Vesani.se i första hand med Svea Bank AB. Genom Svea Bank erbjuds olika former av betalning så som betalning direkt med kort, faktura, bankbetalning och även delbetalning beroende på köpets belopp och din kreditvärdighet. Val av betalning görs i kassan i samband med att köpet slutförs.

 

Ångerrätt & returvillkor

Det är 14 dagars ånger och returrätt på denna vara men Vesani förbehåller sig rätten att ta ut en returavgift och värdeminskning. Mer om vår returpolicy och vilken returkostnad som gäller för de olika produkterna kan du läsa här

 

Frågor?

Har du frågor så tveka inte att kontakta oss via chatt, telefon eller mejl så hjälper vi dig gärna. 

Teknisk information & Anvisningar

Höjd: 45cm

Bredd: 35cm

Utbyggnadsmått från vägg: 20cm

 

Glas: Klart glas

Kulör: Guld

 

Antal ljuskällor/socklar:  2st E14 (glödlampor medföljer ej)

Sockel: E14 (Max 40W)

Spänning: 220-240 Volt

Dimbar: Ja

 

Vikt: 2kg

Antal förpackningar: 1st

Dimension förpackning: 36x27x22cm

Search engine powered by ElasticSuite