Tvättställsblandare Mässing - Lantlig

Rejäl & hög kvalité!

Premiumkomponenter

Keramisk patron (SEDAL)

Svängbar pip 360 grader

Anslutning G15 (1/2”) gänga

Förbeställ - Åter i lager 10:e Oktober

Kulör

Frågor om produkten? Kontakta oss

Produktbeskrivning

Teknisk information & Anvisningar

Prishistorik

Klassiskt lantlig tvättställsblandare i mässing - Lantlig

Våra tvättställsblandare av modellen "Lantlig" är tillverkade i gedigen mässing. Patronerna är keramiska av det världsledande fabrikatet SEDAL som i stort sett alla premiumleverantörer av blandare använder. Keramiska skivenheter har en högre kvalité och anses vara mer hygieniskt än patroner i plast som man ofta finner i billigare fabrikat. Här får du alltså möjligheten att köpa en vacker och högkvalitativ vattenkran till badrummet för ett fantastiskt svårslaget pris!  

 

Grepp

Lantlig tvättställsblandare i mässing är en så kallad ettgreppsblandare vilket innebär att du ställer in värmen på vattnet med endast en hand. Det gör det enklare att reglera såväl temperatur som vattenflöde vilket i sin tur ofta resulterar i en lägre vattenförbrukning jämfört med tvågreppsblandare. Det är även mindre risk för t.ex barnen att bränna sig för att vattnet blir för varmt då det är enklare att justera temperaturen till en behaglig nivå på en ettgreppsblandare än en tvågreppsblandare.

 

Anslutning

Blandaren ansluts till varm- och kallvatten med två medföljande rostfria anslutningsslangar i stål som är 45cm långa vardera.

 

Montering

Håldiametern på kommoden/tvättstället ska vara 32-35mm.

 

Bottenventil

Bottenventil medföljer ej. Se under "Relaterade produkter" för en Pop-up bottenventil som matchar. 

Betalning

För betalning samarbetar Vesani.se i första hand med Svea Bank AB. Genom Svea Bank erbjuds olika former av betalning så som betalning direkt med kort, faktura, bankbetalning och även delbetalning beroende på köpets belopp och din kreditvärdighet. Val av betalning görs i kassan i samband med att köpet slutförs.

 

Ångerrätt & returvillkor

Det är 14 dagars ånger och returrätt på denna vara men Vesani förbehåller sig rätten att ta ut en returavgift och värdeminskning. Mer om vår returpolicy och vilken returkostnad som gäller för de olika produkterna kan du läsa i våra köpvillkor

 

Frågor? - Kontakta oss!

Har du frågor så tveka inte att kontakta oss via chatt, telefon eller mejl så hjälper vi dig gärna. Vesani strävar efter branschens snabbaste kundservice med den högsta tillgängligheten!

Tillverkare: Vesani

Modell: Lantlig Mässing

Art. Nr: BLLANTLIGM

Svängbar pip: Ja (360 grader)

Material: Mässing & keramisk patron 

Kulör: Mässing

Patron: Keramisk patron från SEDAL (mjukstängande)

Anslutning: 2st 45cm anslutningsslangar medföljer (rostfritt stål)

Koppling/gänga: G15 (1/2”) gänga

Garanti: 5år

 

Levereras komplett med packning och anslutning för installation.

Lägsta försäljningspris för denna produkt de senaste 30 dagarna har varit Tänk på att vi erbjuder 30 dagars prisgaranti. Har priset varit lägre senaste 30 dagarna eller blir lägre kommande 30 dagarna efter ditt köp så matchar vi priset om du kontaktar oss. Gäller ej utgående modeller & kan ej kombineras med andra erbjudanden
Search engine powered by ElasticSuite
main product photo