Tvättställsblandare Mässing - Stilren Låg

Modern tvättställsblandare 

Keramisk patron från SEDAL

Förbeställ - I lager i November

Kulör

Mässing

Mässing

Delbetalning från 126 kr / månad

Frågor om produkten? Kontakta oss

Produktbeskrivning

Teknisk information & Anvisningar

Prishistorik

Tvättställsblandare Mässing - Stilren

Denna moderna tvättställsblandare kombinerar minimalistisk design med överlägsen prestanda, vilket gör den till det självklara valet för det moderna badrummet. Tillverkad i gedigen mässing. Med sina rena linjer och kromfinish får blandaren en tidlös elegans som kompletterar många badrumsstilar.

Bakom produkten döljer sig avancerad teknik som garanterar en smidig vattenreglering. Blandaren är utrustad med keramisk insats som säkerställer långvarig hållbarhet och droppfri funktion.

Mått

Höjd: 173,3 mm

Diameter blandare: ø45

Grepp

Denna stilrena tvättställsblandare är utrustad med ett så kalld ettgreppsblandare. Med denna lösning kan du enkelt justera vattentemperaturen med en hand, vilket ger dig full kontroll över både temperatur och vattenflöde.

Anslutning

Blandaren ansluts till varm- och kallvatten med två medföljande rostfria anslutningsslangar i stål som är 45 cm långa vardera.

Montering

Håldiametern på kommoden/tvättstället ska vara 32-35 mm.

Bottenventil 

Bottenventil medföljer ej.  Se vårt sortiment av bottenventiler

Ångerrätt & returvillkor

Det är 14 dagars ånger och returrätt på denna vara men Vesani förbehåller sig rätten att ta ut en returavgift och värdeminskning. Mer om vår returpolicy och vilken returkostnad som gäller för de olika produkterna kan du läsa i våra köpvillkor. 

Betalning

För betalning samarbetar Vesani.se i första hand med Svea Bank AB. Genom Svea Bank erbjuds olika former av betalning så som betalning direkt med kort, faktura, bankbetalning och även delbetalning beroende på köpets belopp och din kreditvärdighet. Val av betalning görs i kassan i samband med att köpet slutförs.

Tillverkare: Vesani

Modell: Stilren Låg

Art. Nr: BLSTILRENLAGK

Material: Mässing & keramisk patron 

Kulör: Mässing

Patron: Keramisk patron från SEDAL (mjukstängande)

Anslutning: 2st 45cm anslutningsslangar medföljer (rostfritt stål)

Koppling/gänga: G15 (1/2”) gänga

Garanti: 5år

 

Levereras komplett med packning och anslutning för installation.

Lägsta försäljningspris för denna produkt de senaste 30 dagarna har varit Tänk på att vi erbjuder 30 dagars prisgaranti. Har priset varit lägre senaste 30 dagarna eller blir lägre kommande 30 dagarna efter ditt köp så matchar vi priset om du kontaktar oss. Gäller ej utgående modeller & kan ej kombineras med andra erbjudanden
Search engine powered by ElasticSuite
main product photo