Kristallkrona Ø71xH125cm Grand Mässing

Tidlös design

Gustaviansk stil

Äkta K9 kristall av högsta klassificering

Gedigna metallgods & hög byggkvalitet

Justerbar höjd, från 125-105 cm

Visas i vår utställning

I lager - Leverans från vårt lager inom 1-3 dagar

Kulör

Mässing

Mässing

Storlek

Delbetalning från 398 kr / månad

Frågor om produkten? Kontakta oss

Produktbeskrivning

Teknisk information & Anvisningar

Prishistorik

Gustaviansk ljuskrona i äkta kristall - Grand 71 Mässing

Grand Mässing Ø71cm är 71cm i diameter och mellan 110-125cm hög exklusive kätting beroende på hur kristallerna hängs. Den uppmärksamme noterade i bildspelet att Grands kristaller kan hängas upp på två olika vis. Antingen med en mer kuperad form eller med en skarpare form. Smidigt för olika preferenser och även en lite mer dynamisk höjd att spela med om man har begränsad takhöjd. Den medföljande kättingen som kristallkronan hänger i är 150cm lång och kan kapas efter eget behov med exempelvis en bultsax. 

Ljuskrona Grand är en riktig tidlös och svensk klassiker i gustaviansk empire stil med vackra detaljer, äkta K9 kristall av högsta klassificering och gedigen stomme i metall med mässingfärgad finish som passar i de allra flesta hem och rum. Kristallkronor i denna klassiska stil har förgyllt svenska hem i decennier och kommer med högsta sannolikhet fortsätta vara en tidlös klassiker även det kommande seklet.

Naturligtvis är det en äkta kristallkrona med äkta kristall, trots det fantastiskt låga priset!

Konstruktion

Bakom varje kristallkrona ligger ett gediget hantverk då samtliga är tillverkade för hand. Stommen är tillverkad i metall med grova gods och hög finish för en styvfast och hållbar konstruktion som varar över tid.   

Äkta K9 kristall 

Kristallerna är av K9 klassificering vilket är den högsta klassificeringen av prismor. K9 bryter ljuset på ett mycket vackert sätt och skapar ett härligt glimmer i prismorna som med rätt förutsättningar skapar ett vackert ljusskådespel på väggar och tak. K9 är känt för klara prismor med minimalt med orenheter, bubblor och märken vilket är varför det ofta används till optiken i lasrar och teleskop.

Glödlampor & socklar

Grand Mässing Ø 71cm lyses upp av 9st E14 glödlampor och har även 6st hållare för stearinljus för att ge den där extra lyxkänslan. Observera att stearinljus & glödlampor medföljer ej.

Förutsatt att du köper dimbara glödlampor till din kristallkrona så är det möjligt att dimma. Vi saluför även dimbara glödlampor av E14 sockel som vi rekommenderar du köper i samband med din kristallkrona. Man vill ofta gärna ha en dimbar kristallkrona för att justera belysningens intensitet efter eget tycke, humör och situation.

Se nedan under "Relaterade Produkter"  för möjlighet att köpa LED-glödlampor som passar. 

Upphängning & montage

Kristallkronan är kättinghängd och det medföljer en svart strumpa för att dölja kättingen, men vill man ha synlig kätting så är naturligtvis även kättingen mässingfärgad. Likaså takkåpan är mässingfärgad. Kättingen är 150cm lång men ni kan naturligtvis kapa kättingen så att dess längd passar i de förutsättningar som råder i ert hem med er möblering och takhöjd. 

Den mittersta och översta ringen kommer färdigmonterade. Nivåerna sätter man ihop med ett medföljande rör där man även drar elkabeln. Elektrisk installation i övre våning krävs. Lampan monteras enkelt för den händiga med lite grundläggande elkunskaper. Är du osäker kontakta en elektriker eller Hemfixarna för montage. Samtliga kristaller monteras efter att stommen är färdigställd.
Beräknad montagetid: 60-90 minuter.
Svårighetsgrad: Medium

Leverans, förpackning & vikt

Grand Mässing Ø 71cm levereras i en kartong med måtten 77x77x30cm och en totalvikt på 15kg.

Betalning

För betalning samarbetar Vesani.se i första hand med Svea Bank AB. Genom Svea Bank erbjuds olika former av betalning så som betalning direkt med kort, faktura, bankbetalning och även delbetalning beroende på köpets belopp och din kreditvärdighet. Val av betalning görs i kassan i samband med att köpet slutförs.

Ångerrätt & returvillkor

Det är 14 dagars ånger och returrätt på denna vara men Vesani förbehåller sig rätten att ta ut en returavgift och värdeminskning. Mer om vår returpolicy och vilken returkostnad som gäller för de olika produkterna kan du läsa här.

Frågor?

Har du frågor så tveka inte att kontakta oss via chatt, telefon eller mejl så hjälper vi dig gärna. Diameter: 71cm

Höjd: 125cm

Kättinglängd: 150cm

 

Kristall: K9

Kulör: Mässing

Kättingskulör: Mässing

Kättingstrumpa: Svart

Antal ljushållare: 6st (stearinljus medföljer ej)

 

Antal ljuskällor/socklar:  9st E14 (glödlampor medföljer ej)

Sockel: E14 (Max 40W)

Spänning: 220-240 Volt

Dimbar: Ja

 

Vikt: 15kg

Antal förpackningar: 1st

Dimension förpackning: 77x77x30cm

 

Kristallkrona Grand 71 - Teknisk ritning

Kristallkrona Grand 71 - Installationsanvisning

Kristallkrona Grand 71 - Proportionsritning

Lägsta försäljningspris för denna produkt de senaste 30 dagarna har varit Tänk på att vi erbjuder 30 dagars prisgaranti. Har priset varit lägre senaste 30 dagarna eller blir lägre kommande 30 dagarna efter ditt köp så matchar vi priset om du kontaktar oss. Gäller ej utgående modeller & kan ej kombineras med andra erbjudanden
Search engine powered by ElasticSuite
main product photo