Kristallkrona Ø60x160cm Guld Arkansas

Vackra kristaller

32st ljuskällor (E14)

Äkta K9 kristall av högsta klassificering

Gedigna metallgods

Visas i vår utställning

Förbeställ - inkommer lager i Juli/Augusti

Delbetalning från 582 kr / månad

Frågor om produkten? Kontakta oss

Produktbeskrivning

Teknisk information & Anvisningar

Prishistorik

Produktbeskrivning

Kristallkrona Ø60x160cm Guld Arkansas är 60 cm i diameter och 160 cm hög vilket gör att den passar utmärkt som smycke i en stor entré eller i ett vardagsrum med hög takhöjd. Arkansas är en av våra senaste modeller bland våra kristallkronor och har snabbt blivit en favorit med sitt fantastiska glimmer som fullkomligt lyser upp sin omgivning.

Konstruktion & kulör

Bakom varje kristallkrona ligger ett gediget hantverk då samtliga är tillverkade för hand. Stommen är tillverkad i metall med grova gods och hög finish för en styvfast och hållbar konstruktion som varar över tid.

Äkta K9 kristall 

Kristallerna är av K9 klassificering vilket är den högsta klassificeringen av prismor. K9 bryter ljuset på ett mycket vackert sätt och skapar ett härligt glimmer i prismorna som med rätt förutsättningar skapar ett vackert ljusskådespel på väggar och tak. K9 är känt för klara prismor med minimalt med orenheter, bubblor och märken vilket är varför det ofta används till optiken i lasrar och teleskop.

Glödlampor & socklar

Takkrona Arkansas lyses upp av 32st E14 glödlampor. Observera att glödlampor medföljer ej.

Förutsatt att du köper dimbara glödlampor till din kristallkrona så är det möjligt att dimma. Vi saluför även dimbara glödlampor av E14 sockel som vi rekommenderar du köper i samband med din kristallkrona. Man vill gärna ha en dimbar kristallkrona för att justera belysningens intensitet efter eget tycke, humör och situation. En dimbar takkrona förhöjer mysfaktorn avsevärt.

Se nedan under "Relaterade Produkter" för möjlighet att köpa E14 LED-glödlampor som passar. 

Upphängning & montage

Kristallkronan är kättinghängd och det medföljer en svart strumpa för att dölja kättingen, men vill man ha synlig kätting så är naturligtvis även kättingen roséfärgad. Likaså takkåpan som fästs i taket är roséfärgad. Kättingen som medföljer är 150cm lång men ni kan kapa kättingen så att dess längd passar i de förutsättningar som råder i ert hem med er möblering och takhöjd. 

Den 3 ringarna stommen består utav kommer färdigmonterade. Nivåerna sätts enkelt ihop och utan svåra kopplingar. Lampan monteras enkelt för den händiga med lite grundläggande elkunskaper. Är du osäker kontakta en elektriker eller Hemfixarna för montage. Samtliga kristaller monteras efter att stommen är färdigställd.
Läs monteringsanvisning noga före montage.
Beräknad montagetid: 45 minuter + 2 timmar glasning
Svårighetsgrad: Medium

Leverans

Kristallkrona Ø60x160cm Guld Arkansas levereras med fri frakt och i 2 kartonger.

1st 70x70x62cm som väger 19kg

1st 52x42x30cm som väger 30kg

Betalning

För betalning samarbetar Vesani.se i första hand med Svea Bank AB. Genom Svea Bank erbjuds olika former av betalning så som betalning direkt med kort, faktura, bankbetalning och även delbetalning beroende på köpets belopp och din kreditvärdighet. Val av betalning görs i kassan i samband med att köpet slutförs.

Ångerrätt & returvillkor

Det är 14 dagars ånger och returrätt på denna vara men Vesani förbehåller sig rätten att ta ut en returavgift och värdeminskning. Mer om vår returpolicy och vilken returkostnad som gäller för de olika produkterna kan du läsa här.

Frågor?

Har du frågor så tveka inte att kontakta oss via chatt, telefon eller mejl så hjälper vi dig gärna. 


Varumärke: Vesani

Artikelnummer: KRARK601TA

 

Höjd: 160cm

Diameter: 60cm

Kättinglängd: 150cm

 

Kristall: K9

Kulör: Guld

Kättingskulör: Guld

Kättingstrumpa: Svart

 

Antal ljuskällor/socklar:  32st E14 (glödlampor medföljer ej)

Sockel: E14 (Max 40W)

Spänning: 220-240 Volt

Dimbar: Ja

 

Total vikt: 49kg

Antal förpackningar: 2st

Dimension förpackningar:

1st 70x70x62cm som väger 19kg

1st 52x42x30cm som väger 30kg

 

Kristallkrona Arkansas Guld - Monteringsanvisning fördjupad

Kristallkrona Ø60x160cm Guld Arkansas - Proportion

Kristallkrona Ø60x160cm Guld Arkansas - teknisk ritning

Lägsta försäljningspris för denna produkt de senaste 30 dagarna har varit Tänk på att vi erbjuder 30 dagars prisgaranti. Har priset varit lägre senaste 30 dagarna eller blir lägre kommande 30 dagarna efter ditt köp så matchar vi priset om du kontaktar oss. Gäller ej utgående modeller & kan ej kombineras med andra erbjudanden
Search engine powered by ElasticSuite
main product photo