Stor Kristallkrona Ø80xH260cm Mansion Guld

Modern design

Ett smycke för trappan

Äkta K9 kristall av högsta klassificering

Gedigen byggkvalitet

Visas i vår utställning

I lager - Leverans från vårt lager inom 1-3 dagar

Kulör

Guld

Guld

Delbetalning från 804 kr / månad

Frågor om produkten? Kontakta oss

Produktbeskrivning

Teknisk information & Anvisningar

Prishistorik

Produktbeskrivning

Kristallkrona Mansion Guld H260cm är 260cm hög och har 80 cm i diameter vilket gör att den passar utmärkt som smycke i en stor trappa, stor entré eller i ett vardagsrum med hög takhöjd.

 

Konstruktion & kulör

Bakom varje kristallkrona ligger ett gediget hantverk då samtliga är tillverkade för hand. Stommen är tillverkad i metall med grova gods och hög finish för en styvfast och hållbar konstruktion som varar över tid. Den guldiga kulören på stommen förstärker lampornas och kristallernas skådespel och ger modellen en modern och lyxig design.

 

Äkta K9 kristall 

Kristallerna är av K9 klassificering vilket är den högsta klassificeringen av prismor. K9 bryter ljuset på ett mycket vackert sätt och skapar ett härligt glimmer i prismorna som med rätt förutsättningar skapar ett vackert ljusskådespel på väggar och tak. K9 är känt för klara prismor med minimalt med orenheter, bubblor och märken vilket är varför det ofta används till optiken i lasrar och teleskop.

 

Glödlampor & socklar

Kristallkrona Mansion Guld H260cm lyses upp av 37st E14 glödlampor. Observera att glödlampor medföljer ej.

Förutsatt att du köper dimbara glödlampor till din kristallkrona så är det möjligt att dimma. Vi saluför även dimbara glödlampor av E14 sockel som vi rekommenderar du köper i samband med din kristallkrona. Man vill gärna ha en dimbar kristallkrona för att justera belysningens intensitet efter eget tycke, humör och situation. En dimbar kristallkrona förhöjer mysfaktorn avsevärt.

Se nedan under "Relaterade Produkter" för möjlighet att köpa LED-glödlampor som passar. 

 

Upphängning & montage

Kristallkronan är kättinghängd och det medföljer en svart strumpa för att dölja kättingen, men vill man ha synlig kätting så är naturligtvis även kättingen guldfärgad. Likaså takkåpan som fästs i taket är guldfärgad. Kättingen som medföljer är 150cm lång men ni kan kapa kättingen så att dess längd passar i de förutsättningar som råder i ert hem med er möblering och takhöjd. 

Montaget är enkelt för den händiga men lite tidskrävande. Montaget sker i steg där man bygger upp hela stommen och drar elkabel genom nivåer för att sammankoppla elen. Mycket är redan förberett och för en montör eller elektriker är montaget inte avancerat. Samtliga lamphållare är redan färdigkopplade och hopkoppling går snabbt.
Elektrisk installation krävs. Lampan monteras enkelt för den händiga med lite grundläggande elkunskaper. Är du osäker kontakta en elektriker eller Hemfixarna för montage. Sammansättning av elkablar görs enklast med kopplingsklämmor så som Wago 221-415 (medföljer ej). Enklare kopplingsklämmor medföljer. Kontakta oss så skickar vi kostnadsfritt kopplingsklämmor om er montör saknar dessa. Samtliga kristaller monteras efter att stommen är färdigställd.
Läs monteringsanvisning noga före montage. Finns separat anvisning (PDF) som beskriver steg för steg.
Beräknad montagetid: 2-3 timmar + glasning cirka 2-3 timmar
Svårighetsgrad: Hard

 

Leverans, förpackning & vikt

Kristallkrona Mansion Guld H260cm levereras med fri frakt och i tre kartonger.

1st med måtten 37x34x20 som väger 7.5kg.

1st med måtten 32x19x13 som väger 7.5kg

1st med måtten 84x84x25 som väger 21,3kg

 

Betalning

För betalning samarbetar Vesani.se i första hand med Svea Bank AB. Genom Svea Bank erbjuds olika former av betalning så som betalning direkt med kort, faktura, bankbetalning och även delbetalning beroende på köpets belopp och din kreditvärdighet. Val av betalning görs i kassan i samband med att köpet slutförs.

 

Ångerrätt & returvillkor

Det är 14 dagars ånger och returrätt på denna vara men Vesani förbehåller sig rätten att ta ut en returavgift och värdeminskning. Mer om vår returpolicy och vilken returkostnad som gäller för de olika produkterna kan du läsa här

 

Frågor?

Har du frågor så tveka inte att kontakta oss via chatt, telefon eller mejl så hjälper vi dig gärna. 


 


Höjd: 260cm

Diameter: 80cm

Kättinglängd: 150cm

 

Kristall: K9

Kulör: Guld

Kättingskulör: Guld

Kättingstrumpa: Svart

 

Antal ljuskällor/socklar:  37st E14 (glödlampor medföljer ej)

Sockel: E14 (Max 40W)

Spänning: 220-240 Volt

Dimbar: Ja

 

Total vikt: 36,3kg

Antal förpackningar: 3st

Dimension förpackningar:

1st 37x34x20 som väger 7.5kg

1st 32x19x13 som väger 7.5kg

1st 84x84x25 som väger 21,3kg

 

Kristallkrona Mansion 260cm - Installationsanvisning

Kristallkrona Mansion 260cm - Proportionsritning

Kristallkrona Mansion 260cm - Teknisk ritning

Lägsta försäljningspris för denna produkt de senaste 30 dagarna har varit Tänk på att vi erbjuder 30 dagars prisgaranti. Har priset varit lägre senaste 30 dagarna eller blir lägre kommande 30 dagarna efter ditt köp så matchar vi priset om du kontaktar oss. Gäller ej utgående modeller & kan ej kombineras med andra erbjudanden
Search engine powered by ElasticSuite
main product photo