Taklampa Ø75cm Warsawa Guld

Tidlös & stilren design

Vackert mönstrat glas

Vackert formad armatur

Gedigen byggkvalitet

Visas i vår utställning

I lager - Leverans från vårt lager inom 1-3 dagar

Diameter

Delbetalning från 187 kr / månad

Frågor om produkten? Kontakta oss

Produktbeskrivning

Teknisk information & Anvisningar

Prishistorik

Produktbeskrivning

Warzaw guld Ø 75cm är som namnet antyder 75cm i diameter och med en höjd på endast 50cm så passar den i de allra flesta rum och takhöjder rent praktiskt. Men även estetiskt sett så erbjuder modellen en tidlös design som också passar i de allra flesta rum och hem. En mycket populär och stilren modell!  

 

Konstruktion & kulör

Bakom varje kristallkrona & taklampa ligger ett gediget hantverk då samtliga är tillverkade för hand. Stommen är tillverkad i metall med grova gods i guldkulör med hög finish för en styvfast och hållbar konstruktion som varar över tid.   

 

Vackert mönstrat glas

De 6st glaskuporna som täcker socklarna är tillverkade i ett vackert mönstrat glas som i samspel med de vackert formade armarna ger lampan dess smakfulla och unika karaktär.

 

Glödlampor & socklar

Warzaw guld Ø 75cm lyses upp av 6st E27 glödlampor Max 40W (medföljer ej).  

Förutsatt att du köper dimbara glödlampor till din taklampa så är det möjligt att dimma. Vi saluför även dimbara glödlampor av E27 sockel som vi rekommenderar du köper i samband med din takkrona. Man vill gärna ha en dimbar taklampa för att justera belysningens intensitet efter eget tycke, humör och situation. En dimbar taklampa förhöjer mysfaktorn avsevärt i t.ex ett sovrum eller vardagsrum.

Se nedan under "Relaterade Produkter" för möjlighet att köpa E27 LED-glödlampor som passar.

 

Upphängning & montage

Lampan kommer färdigmonterad och endast glaskuporna skruvas på plats med medföljande verktyg. Infästning sker med ett litet avlångt takfäste som skruvas fast med två skruvar. Montaget är enkelt för den händiga med grundläggande elkunskaper. Är du osäker kontakta en elektriker eller Hemfixarna för montage.

Beräknad montagetid: Kräver inget montage + glasning 5 minuter
Svårighetsgrad: Easy

 

Leverans

Warzaw guld Ø 75cm levereras  i en kartong med måtten 61x61x26cm och en totalvikt på 6,6kg.

 

Betalning

För betalning samarbetar Vesani.se i första hand med Svea Bank AB. Genom Svea Bank erbjuds olika former av betalning så som betalning direkt med kort, faktura, bankbetalning och även delbetalning beroende på köpets belopp och din kreditvärdighet. Val av betalning görs i kassan i samband med att köpet slutförs.

 

Ångerrätt & returvillkor

Det är 14 dagars ånger och returrätt på denna vara men Vesani förbehåller sig rätten att ta ut en returavgift och värdeminskning. Mer om vår returpolicy och vilken returkostnad som gäller för de olika produkterna kan du läsa här.

 

Frågor?

Har du frågor så tveka inte att kontakta oss via chatt, telefon eller mejl så hjälper vi dig gärna. 


Diameter: 75cm

Höjd: 50cm

 

Glas: 6 st glaskupor i vackert mönstrat glas

Kulör: Guld

 

Antal ljuskällor/socklar: 6st E27 (glödlampor medföljer ej)

Sockel: E27 (Max 40W)

Spänning: 220-240 Volt

Dimbar: Ja

 

Total vikt: 6,6 kg

Antal förpackningar: 1st

Dimensioner förpackning: 61x61x26cm

 

Takkrona Warsaw 75 - Installationsanvisning

Takkrona Warsaw 75 - Proportionsritning

Takkrona Warsaw 75 - Teknisk ritning

Lägsta försäljningspris för denna produkt de senaste 30 dagarna har varit Tänk på att vi erbjuder 30 dagars prisgaranti. Har priset varit lägre senaste 30 dagarna eller blir lägre kommande 30 dagarna efter ditt köp så matchar vi priset om du kontaktar oss. Gäller ej utgående modeller & kan ej kombineras med andra erbjudanden
Search engine powered by ElasticSuite
main product photo