Golvspegel Guld 50x170cm Alfred

50x170cm

Ram i Eukalyptus

Kulör antik guld

Vacker dekor

Visas i vår utställning

Förbeställ - inkommer lager i Juli/Augusti

Modell

Alfred

Alfred

Frågor om produkten? Kontakta oss

Produktbeskrivning

Teknisk information & Anvisningar

Prishistorik

Produktbeskrivning

Golvspegel Guld 50x170cm Alfred är en golvspegel i antik stil och har som namnet antyder måtten 50x170cm och är med guldig ram. Helkroppsspegel Alfred placeras direkt på golv med hjälp av dess bakstycke, detta gör att inga infästningar behövs på väggen. Golvspeglar av denna typ lämpar sig därför perfekt i sovrummet eller som en hallspegel. Golvspegel Alfred är en väldigt omtyckt helkroppsspegel med vacker dekor, precis som en antik golvspegel ska ha. Dina gäster och vänner kommer mest sannolikt fråga var du köpt den! 

Storlek & mått

Ramyttermåtten på Alfred är kortsida 50cm och långsida 170cm med en total speglingsyta på 36x156cm. Tjockleken på ramen är 4cm massivt trä av Eukalyptus vilket är en bidragande faktor till att speglar från Vesani, oss veterligen, är de speglar som är mest gedigna och med mest karaktär på den svenska marknaden.  

 

Kulör

Kulören guld är i antik guld vilket förstärker modellens tidlöst vackra och exklusiva design.

 

Material 

Spegelramen är tillverkad i massivt trä av Eukalyptus vilket ger spegeln dess rustika och gedigna karaktär som andas hantverk. Dekoren är tillverkad i resin och spegelglasets tjocklek är 4mm.

 

Upphängning & infästning

Det är en golvspegel som sätts direkt på golvet, med hjälp av spegelns bakstycke. Därav krävs ingen upphängning eller infästning.

 

Leverans

Spegel Guld 50x170cm Alfred levereras i en väl skyddad förpackning med måtten 65x185x11,5 cm och väger 16kg

 

Betalning

För betalning samarbetar Vesani.se i första hand med Svea Bank AB. Genom Svea Bank erbjuds olika former av betalning så som betalning direkt med kort, faktura, bankbetalning och även delbetalning beroende på köpets belopp och din kreditvärdighet. Val av betalning görs i kassan i samband med att köpet slutförs.

 

Ångerrätt & returvillkor

Det är 14 dagars ånger och returrätt på denna vara men Vesani förbehåller sig rätten att ta ut en returavgift och värdeminskning. Mer om vår returpolicy och vilken returkostnad som gäller för de olika produkterna kan du läsa här

 

Frågor?

Har du frågor så tveka inte att kontakta oss via chatt, telefon eller mejl så hjälper vi dig gärna. 

Vesani har ett brett sortiment av stora speglar, se nedan under relaterade produkter för fler modeller. Modell Alfred finns t.ex även i färgen silver,vit och svart.

 

Varumärke: Vesani

Artikelnummer: SPAG1550170

 

Ramens yttermått (BxH): 50x170cm

Mått spegelglas: 36x156cm

Djup/tjocklek: 4cm

Material ram: Massiv Eukalyptus

Material dekor: Resin

 

Glas: 4mm

Kulör: Guld

 

Vikt: 12,5 kg

Antal förpackningar: 1st

Dimension förpackning: 65x183x11,5cm och väger 16kg

Lägsta försäljningspris för denna produkt de senaste 30 dagarna har varit Tänk på att vi erbjuder 30 dagars prisgaranti. Har priset varit lägre senaste 30 dagarna eller blir lägre kommande 30 dagarna efter ditt köp så matchar vi priset om du kontaktar oss. Gäller ej utgående modeller & kan ej kombineras med andra erbjudanden
Search engine powered by ElasticSuite
main product photo