Kristall Vägglampa Valence Krom H80cm

Mäktig & praktfull vägglampa

Äkta K9 kristall

Kromfärgad hög finish 

Gedigna metallgods

Visas i vår utställning
Fri frakt inom hela Sverige på köp över 600 kr

I lager - Leverans från vårt lager inom 1-3 dagar

Produktbeskrivning

Produktbeskrivning

Kristall Vägglampa Valence Krom H80cm är 80cm hög och 50cm bred och när vägglampan är installerad på väggen bygger den ut 28,5cm från väggen. Stommen är i metall med en kromfärgad finish. Denna vägglampa passar till exempel utmärkt som dekoration på väggen i en storartad entré eller i en bred pampig korridor. Detta är en vägglampa utan dess like!

 

Konstruktion

Bakom varje vägglampa ligger ett gediget hantverk då samtliga är tillverkade för hand. Stommen är tillverkad i metall med grova gods och hög finish för en styvfast och hållbar konstruktion som varar över tid.   

 

Äkta K9 kristall 

Kristallerna är av K9 klassificering vilket är den högsta klassificeringen av prismor. K9 bryter ljuset på ett mycket vackert sätt och skapar ett härligt glimmer i prismorna som med rätt förutsättningar skapar ett vackert ljusskådespel på väggar och tak. K9 är känt för klara prismor med minimalt med orenheter, bubblor och märken vilket är varför det ofta används till optiken i lasrar och teleskop. Det florerar t.ex information om att NASA skulle använda liknande teknologi i sitt kända rymdteleskop Hubble.

Kristallerna till Valence är vackert avlånga och stjärnformade samt de grövsta prismorna vi har bland våra vägglampor och detta ihop med vägglampans stora storlek ger den dess praktfulla, mäktiga och helt unika karaktär. 

 

Glödlampor & socklar

Kristall Vägglampa Valence Krom H80cm lyses upp av 7st E14 glödlampor. Observera att glödlampor medföljer ej.

Förutsatt att du köper dimbara glödlampor till din vägglampa så är det möjligt att dimma. Vi saluför även dimbara glödlampor av E14 sockel som vi rekommenderar du köper i samband med din vägglampa. Det är trevligt att ha en dimbar vägglampa för att justera belysningens intensitet efter eget tycke, humör och situation.

Se nedan under "Relaterade Produkter" för möjlighet att köpa LED-glödlampor som passar. 

 

Upphängning & montage

Stommen är i princip färdigmonterad och skruvas enkelt upp på väggen.  Samtliga socklar är färdigkopplade vilket gör den väldigt enkel att montera. Kristallerna hängs på efter att den monterade stommen fästs på väggen.

 

Leverans, förpackning & vikt

Kristall Vägglampa Valence Krom H80cm levereras med fri frakt och i en kartong med måtten 63x53x30cm och en totalvikt på 19kg.

 

Betalning

För betalning samarbetar Vesani.se i första hand med Svea Bank AB. Genom Svea Bank erbjuds olika former av betalning så som betalning direkt med kort, faktura, bankbetalning och även delbetalning beroende på köpets belopp och din kreditvärdighet. Val av betalning görs i kassan i samband med att köpet slutförs.

 

Ångerrätt & returvillkor

Det är 14 dagars ånger och returrätt på denna vara men Vesani förbehåller sig rätten att ta ut en returavgift och värdeminskning. Mer om vår returpolicy och vilken returkostnad som gäller för de olika produkterna kan du läsa här

 

Frågor?

Har du frågor så tveka inte att kontakta oss via chatt, telefon eller mejl så hjälper vi dig gärna. 

Teknisk information & Anvisningar

Höjd: 80cm

Bredd: 50cm

Utbyggnadsmått från vägg: 28,5cm

 

Kristall: K9

Kulör: Krom

 

Antal ljuskällor/socklar: 7st E14 (glödlampor medföljer ej)

Sockel: E14 (Max 40W)

Spänning: 220-240 Volt

Dimbar: Ja

 

Vikt: 19kg

Antal förpackningar: 1st

Dimension förpackning: 63x53x30cm

 

Kristall Vägglampa Valance H80 cm - Installationsanvisning

Kristall Vägglampa Valance H80 cm - Teknisk ritning

Search engine powered by ElasticSuite