Soffbord Trä Rökt Ek - Hampton

L: 130 B:70 H:46

Massiv Rökt Ek

Tidlös design

Visas i vår utställning

Förbeställ - inkommer lager i Juni

Kulör

Rökt Ek

Rökt Ek

Delbetalning från 527 kr / månad

Frågor om produkten? Kontakta oss

Produktbeskrivning

Teknisk information & Anvisningar

Prishistorik

Trä soffbord rökt ek - Hampton Trä soffbord rökt ek - Hampton

Trä Soffbord Rökt Ek - Hampton

Hampton soffbord är som namnet antyder ett rektangulärt soffbord i massivt trä av ek med måtten 130x70cm med höjden 46cm. Soffbordets är i massiv ek som pigmenterats i kulören rökt ek Det är ett tidlöst och exklusivt soffbord som passar till de allra flesta soffor och hem. 

Soffbord i massivt trä av amerikansk rökt ek

Alla soffbord i trä från Vesani tillverkas i massiv ek istället för furu då ek har en högre densitet än furu vilket gör det till ett hårdare och tåligare träslag. Ek som material borgar därför för bättre förutsättningar för en lyxigare, stöttåligare och mer kvalitativ möbel. Eken till våra soffbord är av arten amerikansk ek då den överlag har en rikligare & vackrare ådring än de europeiska arterna. 

Mått & vikt

Bredd: 70 cm

Längd: 130 cm

Höjd: 46 cm

Vikt: 29 kg

Leverans & förpackning

Hampton soffbord i ek levereras på pall i en kartong med måtten 135x75x51 cm och vikt 34 kg.

Betalning

För betalning samarbetar Vesani.se i första hand med Svea Bank AB. Genom Svea Bank erbjuds olika former av betalning så som betalning direkt med kort, faktura, bankbetalning och även delbetalning beroende på köpets belopp och din kreditvärdighet. Val av betalning görs i kassan i samband med att köpet slutförs.

Ångerrätt & returvillkor

Det är 14 dagars ånger och returrätt på denna vara men Vesani förbehåller sig rätten att ta ut en returavgift för detta soffbord. Mer om vår returpolicy och vilken returkostnad som gäller för de olika produkterna kan du läsa om i våra köpevillkor 

Frågor

Har du frågor så tveka inte att kontakta oss via chatt, telefon eller mejl så hjälper vi dig gärna. Vi strävar efter möbelbranschens bästa kundservice & tillgänglighet!

Tillverkare: Vesani

Artikelnummer: IMHAMPSB13070ME

 

Längd: 130 cm

Bredd: 70 cm

Höjd: 46 cm

Vikt: 29 kg

 

Träslag: Amerikansk Ek

 

Dimension förpackningar:

Mått: 135x75x51 cm

Vikt: 34 kg

Lägsta försäljningspris för denna produkt de senaste 30 dagarna har varit Tänk på att vi erbjuder 30 dagars prisgaranti. Har priset varit lägre senaste 30 dagarna eller blir lägre kommande 30 dagarna efter ditt köp så matchar vi priset om du kontaktar oss. Gäller ej utgående modeller & kan ej kombineras med andra erbjudanden
Search engine powered by ElasticSuite
main product photo