Stor Kristallkrona Ø200xH300cm Stockholm Mässing

Klassisk tidlös design

Mäktig & stor kristallkrona 200x300cm (diameter x höjd)

Äkta K9 kristall av högsta klassificering

Gedigna metallgods & hög byggkvalitet

Visas i vår utställning

Beställningsvara - kontakta oss för köp!

Diameter

Ø200cm

Ø200cm

Delbetalning från 5 036 kr / månad

Frågor om produkten? Kontakta oss

Produktbeskrivning

Teknisk information & Anvisningar

Prishistorik

Produktbeskrivning

Kristallkrona Stockholm Mässing H300cm är otroliga 200cm i diameter och 300cm hög vilket gör den till vår största kristallkrona i sortimentet. Det är en otroligt mäktig ljuskrona vilket gör att den passar utmärkt i t.ex en stor entré i hemmet med hög takhöjd eller till kommersiella miljöer som lobbyn i ett hotell, restaurang eller nattklubb. Det här är en kristallkrona som garanterat väcker känslor och beundran var den än placeras!

 

Konstruktion & kulör

Bakom varje kristallkrona ligger ett gediget hantverk då samtliga är tillverkade för hand. Stommen är tillverkad i metall med grova gods och hög finish för en styvfast och hållbar konstruktion som varar över tid.

 

Äkta K9 kristall 

Kristallerna är av K9 klassificering vilket är den högsta klassificeringen av prismor. K9 bryter ljuset på ett mycket vackert sätt och skapar ett härligt glimmer i prismorna som med rätt förutsättningar skapar ett vackert ljusskådespel på väggar och tak. K9 är känt för klara prismor med minimalt med orenheter, bubblor och märken vilket är varför det ofta används till optiken i lasrar och teleskop.

 

Glödlampor & socklar

Kristallkrona Stockholm Mässing H300cm lyses upp av 93st E14 glödlampor. Armaturerna runt stommen med socklar som ser ut som stearinljus är inräknade i det totala antalet E14 ljuskällor. Observera att glödlampor medföljer ej.

Vi saluför även dimbara glödlampor av E14 sockel som vi rekommenderar du köper i samband med din kristallkrona. Man vill gärna ha en dimbar kristallkrona för att justera belysningens intensitet efter eget tycke, humör och situation. En dimbar kristallkrona förhöjer mysfaktorn avsevärt.

Se nedan under "Relaterade Produkter" för möjlighet att köpa E14 LED-glödlampor som passar. 

 

Upphängning & montage

Kristallkronan är kättinghängd och det medföljer en svart strumpa för att dölja kättingen, men vill man ha synlig kätting så är naturligtvis även kättingen mässingfärgad. Likaså takkåpan som döljer infästningen i taket är mässingfärgad. Kättingen som medföljer är 200cm lång men kan kapas så att dess längd passar i de förutsättningar som råder i ert hem med er möblering och takhöjd. Behöver ni längre kätting än de 200cm som medföljer, kontakta då vår kundtjänst.

Båda nivåer kommer färdigmonterade. Nivåerna sätter man ihop med ett medföljande rör där man även drar elkabeln. Nedre delen av lampan monteras i sektioner med medföljande distanser och skruv. Samtliga utstickande lamphållare monteras separat i den nedre större nivån. Elektrisk installation krävs på båda nivåer. Lampan monteras enkelt för den händiga med lite grundläggande elkunskaper. Är du osäker kontakta en elektriker eller Hemfixarna för montage. Sammansättning av elkablar görs enklast med kopplingsklämmor så som Wago 221-415 (medföljer ej). Enklare kopplingsklämmor medföljer. Kontakta oss så skickar vi kostnadsfritt kopplingsklämmor om er montör saknar dessa. Samtliga kristaller monteras efter att stommen är färdigställd.
Läs monteringsanvisning noga före montage.
Beräknad montagetid: 2-5 timmar + glasning cirka 5-8 timmar
Svårighetsgrad: Hard

 

Leverans

Kristallkrona Stockholm Mässing H300cm levereras med fri frakt och i fyra kartonger.

1st 165x165x20cm a 34kg

2st 67x67x25cm a 20kg/st

1st 67x67x25cm a 34kg

 

Större beställning & leveranstid

Produkten är en beställningsvara så kontakta vår försäljningsavdelning för offert och leveranstid. Leveranstiden är i regel mellan 4-6 månader för den största storleken 200x300cm, men vi har en mindre variant av modellen Stockholm i storleken 150x250cm som vi normalt sett lagerför med en leveranstid på bara 2-3 arbetsdagar och den hittar man här

 

Betalning

För betalning samarbetar Vesani.se i första hand med Svea Bank AB. Genom Svea Bank erbjuds olika former av betalning så som betalning direkt med kort, faktura, bankbetalning och även delbetalning beroende på köpets belopp och din kreditvärdighet. Val av betalning görs i kassan i samband med att köpet slutförs.

 

Ångerrätt & returvillkor

Det är 14 dagars ånger och returrätt på denna vara men Vesani förbehåller sig rätten att ta ut en returavgift och värdeminskning. Mer om vår returpolicy och vilken returkostnad som gäller för de olika produkterna kan du läsa här.

 

Frågor?

Har du frågor så tveka inte att kontakta oss via chatt, telefon eller mejl så hjälper vi dig gärna. 


Diameter: 200cm

Höjd: 300cm

Kättinglängd: 200cm

 

Kristall: K9

Kulör: Mässing

Kättingskulör: Mässing

Kättingstrumpa: Svart

 

Antal ljuskällor/socklar:  93st E14 (glödlampor medföljer ej)

Sockel: E14 (Max 40W)

Spänning: 220-240 Volt

Dimbar: Ja

 

Vikt: 107kg

Antal förpackningar: 3st

Dimension förpackningar:

1st 165x165x20cm a 34kg

2st 67x67x25cm a 20kg

1st 67x67x25cm a 34kg

 

Kristallkrona Stockholm Mässing - Teknisk ritning

Kristallkrona Stockholm Mässing - Installationsanvisning

Kristallkrona Stockholm - Installation av ljusarmar

Lägsta försäljningspris för denna produkt de senaste 30 dagarna har varit
Search engine powered by ElasticSuite
main product photo