Malaga Utomhus Soffbord

Gjuten Aluminium

Underhållsfritt

Fantastisk kvalité

Förbeställ - inkommer i lager i Juli

Delbetalning från 342 kr / månad

Frågor om produkten? Kontakta oss

Produktbeskrivning

Prishistorik

Gjutet cafébord svart aluminium Ø90cm - Toscana Gjutet cafébord svart aluminium Ø90cm - Toscana

Svart utesoffbord i gjuten aluminium - Malaga

Malaga utesoffbord har måtten 180x 80x 45 cm. Bordet är gjutet i aluminium vilket gör det gediget & hållbart samtidigt som det är underhållsfritt & inte kan rosta. Bordet kan köpas separat eller tillsammans som komplett loungeset med utesoffa och utefåtöljer.

I utvecklingen av våra trädgårdsmöbler har vi varit kompromisslösa i våra materialval med allt noga utvalt för maximal komfort, hållfasthet och estetik men med minimalt underhåll. 

Gjutet cafébord svart aluminium Ø90cm - Toscana Gjutet cafébord svart aluminium Ø90cm - Toscana

Gjuten Aluminium

Samtliga utemöbler & utomhusbord från Vesani tillverkas alltid i gjuten aluminium med grova gods för en underhållsfri, rostfri och gedigen utemöbel som ger en solid premiumkänsla och lång hållbarhet. Alla delar är gjutna med tjocka grova gods och är långt från lågpriskedjornas tunna gods och pressade aluminium.

Kulör & lackering

Bordet är pulverlackerat i två lager svart kulör med matt finish. Alla våra utemöbler & trädgårdsbord i aluminium är pulverlackerade vilket gör att de får en väldigt slitstark yta som varar över tid. Det bidrar till att vi vågar ge dig som kund ända upp till livslång rostskyddsgaranti.

Utforska hela Malaga-kollektionen

Utomhusfåtöljer Malaga
Utomhussoffa Malaga
Loungegrupp Malaga

Leverans & förpackning

Toscana cafébord levereras i en kartong med måtten 93x93x8cm och väger 12kg.

Ovandelen och underredet med benen levereras i delar och monteras snabbt och enkelt ihop.

Betalning

För betalning samarbetar Vesani.se i första hand med Svea Bank AB. Genom Svea Bank erbjuds olika former av betalning så som betalning direkt med kort, faktura, bankbetalning och även delbetalning beroende på köpets belopp och din kreditvärdighet. Val av betalning görs i kassan i samband med att köpet slutförs.

Ångerrätt & returvillkor

Det är 14 dagars ånger och returrätt på denna vara men Vesani förbehåller sig rätten att ta ut en returavgift. Mer om vår returpolicy och vilken returkostnad som gäller för de olika produkterna kan du läsa om i våra köpevillkor.

Frågor? - Kontakta oss!

Har du frågor så tveka inte att kontakta oss via chatt, telefon eller mejl så hjälper vi dig gärna. 

Lägsta försäljningspris för denna produkt de senaste 30 dagarna har varit Tänk på att vi erbjuder 30 dagars prisgaranti. Har priset varit lägre senaste 30 dagarna eller blir lägre kommande 30 dagarna efter ditt köp så matchar vi priset om du kontaktar oss. Gäller ej utgående modeller & kan ej kombineras med andra erbjudanden
Search engine powered by ElasticSuite
main product photo