Kristallkrona Barcelona Mässing Ø 60cm

Stora vackra prismor

Vackra reflektioner

16st ljuskällor

Gedigen konstruktion

Visas i vår utställning

I lager - Leverans från vårt lager inom 1-3 dagar

Diameter

Ø60cm

Ø60cm

Frågor om produkten? Kontakta oss

Produktbeskrivning

Teknisk information & Anvisningar

Prishistorik

Produktbeskrivning

Kristallkrona Barcelona Mässing Ø 60cm är som namnet antyder 60cm i diameter och med en höjd på endast 41cm så passar den in även i lägenheter och mindre rum med lägre takhöjder. Modellen Barcelona har en design som med sitt utryck kan anses tidlös då den för vissa ses som modern och för andra som klassisk.

De stora och tjocka prismorna i högklassificerade K9 kristaller är det som gör denna modellen så unik. De tjocka prismorna med dess många vinklar och fasningar borgar för fantastiska reflektioner och vackert ljusskådespel på väggar och tak under rätt förutsättningar i rummet.

 

Konstruktion

Bakom varje kristallkrona ligger ett gediget hantverk då samtliga är tillverkade för hand. Stommen är tillverkad i metall med grova gods och hög finish för en styvfast och hållbar konstruktion som varar över tid.   

 

Äkta K9 kristall 

Kristallerna är av K9 klassificering vilket är den högsta klassificeringen av prismor. K9 bryter ljuset på ett mycket vackert sätt och skapar ett härligt glimmer i prismorna som med rätt förutsättningar skapar ett vackert ljusskådespel på väggar och tak. K9 är känt för klara prismor med minimalt med orenheter, bubblor och märken vilket är varför det ofta används till optiken i lasrar och teleskop.

 

Glödlampor & socklar

Kristallkrona Barcelona Mässing Ø 60cm lyses upp av 16st E14 glödlampor. Observera att glödlampor medföljer ej.

Förutsatt att du köper dimbara glödlampor till din kristallkrona så är det möjligt att dimma. Vi saluför även dimbara glödlampor av E14 sockel som vi rekommenderar du köper i samband med din kristallkrona. Man vill gärna ha en dimbar kristallkrona för att justera belysningens intensitet efter eget tycke, humör och situation.En dimbar kristallkrona förhöjer mysfaktorn avsevärt i t.ex ett sovrum eller vardagsrum.

Se nedan under "Relaterade Produkter" för möjlighet att köpa LED-glödlampor som passar. 

 

Upphängning & montage

Kristallkronan är kättinghängd och det medföljer en svart strumpa för att dölja kättingen, men vill man ha synlig kätting så är naturligtvis även kättingen mässingfärgad. Likaså takkåpan är mässingfärgad. Kättingen är 150cm lång men ni kan naturligtvis kapa kättingen så att dess längd passar i de förutsättningar som råder i ert hem med er möblering och takhöjd. 

Lampans stomme kommer färdigmonterad. De nedre ringarna monteras enkelt på med medföljande delar och är enkelt att montera för den händiga. Takanslutning är lätt att installera med medföljande takfäste som blir helt dolt av medföljande kåpa. För att vara en stor kristallkrona är detta en mycket enkel lampa att montera för den med grundläggande elkunskaper. Är du osäker kontakta en elektriker eller Hemfixarna för montage. Samtliga kristaller monteras efter att stommen är färdigställd.
Beräknad montagetid: 20 minuter + glasning 60 minuter
Svårighetsgrad: Medium

 

Leverans, förpackning & vikt

Barcelona Mässing Ø 60cm levereras i två kartonger. En styck med måtten 62x62x32cm som väger 7kg och en styck med måtten 59x32x15cm som väger 20kg

 

Betalning

För betalning samarbetar Vesani.se i första hand med Svea Bank AB. Genom Svea Bank erbjuds olika former av betalning så som betalning direkt med kort, faktura, bankbetalning och även delbetalning beroende på köpets belopp och din kreditvärdighet. Val av betalning görs i kassan i samband med att köpet slutförs.

 

Ångerrätt & returvillkor

Det är 14 dagars ånger och returrätt på denna vara men Vesani förbehåller sig rätten att ta ut en returavgift och värdeminskning. Mer om vår returpolicy och vilken returkostnad som gäller för de olika produkterna kan du läsa här.

 

Frågor? - Kontakta oss!

Har du frågor så tveka inte att kontakta oss via chatt, telefon eller mejl så hjälper vi dig gärna. 


Diameter: 60cm

Höjd: 41cm

Kättinglängd: 150cm

 

Kristall: K9

Kulör: Mässing

Kättingskulör: Mässing

Kättingstrumpa: Svart

 

Antal ljuskällor/socklar:  16st E14 (glödlampor medföljer ej)

Sockel: E14 (Max 40W)

Spänning: 220-240 Volt

Dimbar: Ja

 

Total vikt: 27kg

Antal förpackningar: 2st

Dimension förpackningar:

1st 62x62x32cm som väger 7kg

1st 59x32x15cm som väger 20kg

 

Kristallkrona Barcelona 60 - Installationsanvisning

Kristallkrona Barcelona 60 - Proportionsritning

Kristallkrona Barcelona 60 - Teknisk ritning

Lägsta försäljningspris för denna produkt de senaste 30 dagarna har varit Tänk på att vi erbjuder 30 dagars prisgaranti. Har priset varit lägre senaste 30 dagarna eller blir lägre kommande 30 dagarna efter ditt köp så matchar vi priset om du kontaktar oss. Gäller ej utgående modeller & kan ej kombineras med andra erbjudanden
Search engine powered by ElasticSuite
main product photo