Elcentral 8 Pollare

Färdigkopplad

Låsbart handtag

Fjärrkontroll för LED ingår

Komplett elcentral (ej APP)

Kombinera fasta och hydrauliska pollare

Beställ - 3 till 5 dagars leveranstid

Delbetalning från 582 kr / månad

Frågor om produkten? Kontakta oss

Produktbeskrivning

Teknisk information & Anvisningar

Elcentral för 8 Hydrauliska Pollare

Komplett fullutrustad elcentral för upp till 8 hydrauliska pollare eller 16 fasta pollare (APP kontroll ingår ej). Man kan köra 8 hydrauliska pollare och med en extra RGB enhet addera ytterliggare upp till 16 fasta pollare. Utrustad med högkvalitativa komponenter så som Schneider jordfelsbrytare och huvudströmbrytare. Färdiginstallerad för snabb installation. Elcentralen är testad och kontrollerad före leverans. Verktygskit så som skruvmejslar och insexnycklar förpollare medföljer.

Fullutrustad elcentral

Elcentralen levereras fullutrustad med allt utom kontrollenheten för APP-styrning. I övrigt är skåpet utrustat med allt som behövs för att få pollarna att fungera och lysa. Elcentralen innehåller bland annat jordfelsbrytare, strömbrytare, mottagare för fjärrkontroll, transformator, moderkort, LED-driver samt fjärrkontroll för belysningen etc. Inbyggt batteri som håller kvar pollarna i position om man bryter strömmen. Batteriet gör även att det går att manuellt sänka pollarna via eclentralen. Allt installerat och klart i ett skåp som enkelt skruvas upp på väggen.

Styrning

Moderkortet i elcentralen har flera ingångar och funktioner. Som standard är det inställt att alla utgångar för pollarna styrs av fjärrkontrollen. Man kan enkelt koppla om så vissa utgångar inte styrs av fjärrkontrollen och kan styras av annan styrning så som separat fjärrkontroll, väggbrytare, app eller kortläsare. På detta sätt kan elcentralen hantera olika pollare på olika platser runt en fastighet.

Snabb installation

Då elcentralen kommer färdigmonterad skruvas den enkelt upp på väggen. Skåpet har en infästningspunkt i vardera hörn. Färdiga håltagningar i ovankant, sidor samt undersidor gör att man enkelt kan dra in kablar från valfritt håll. Pollarna ansluts på kopplingsplintarna och det tar bara några minuter att få igång systemet.

 

Betalning

För betalning samarbetar Vesani.se i första hand med Svea Bank AB. Genom Svea Bank erbjuds olika former av betalning så som betalning direkt med kort, faktura, bankbetalning och även delbetalning beroende på köpets belopp och din kreditvärdighet. Val av betalning görs i kassan i samband med att köpet slutförs.

Ångerrätt & returvillkor

Det är 14 dagars ånger och returrätt på denna vara men Vesani förbehåller sig rätten att ta ut en returavgift och värdeminskning. Mer om vår returpolicy och vilken returkostnad som gäller för de olika produkterna kan du läsa här.

Frågor? - Kontakta oss!

Har du frågor så tveka inte att kontakta oss via chatt, telefon eller mejl så hjälper vi dig gärna. 

Tillverkare: JISA Security AB
Artikelnummer: JSFASTPOLLARE1
Material: Rostbehandlad och pulverlackerad plåt (skyddas mot direkt regn/väta) Tätning: Skåpets dörr tätas. Konstruktionen luftad.

Spänning: 220-230VAC
Lås: Ja, integrerat i handtaget med 2st medföljande nycklar.
Dimensioner: 50cm bred, 60cm hög, 20cm djup.
Antal utgångar för pollare: 4st (varje utgång kan hantera minst 2 pollare)
Jordfelsbrytare: 1st Schneider
Strömbrytare: 2st Schneider. Separat brytare för 230V anslutning (kan användas för värmare eller dräneringspump.
Transformator: Ingående 230V AC – Utgående 24V för styrning & 12V för LED
Batteribackup: Ja, batteri med transformator för kontinuerlig laddning
Moderkort: Ja, med flera ingångar för olika typer av kontroller och funktioner. Kan även ställas in att vissa pollare styrs av en kontroll och andra pollare av en annan kontroll.
Relä: 4st (normalt ansluts 2 pollare per relä)
LED transformator: Ja, styr upp till 16 LED RGB pollare (kombinera fasta eller hydrauliska). Kan byggas ut med fler transformatorer för styrning av fler pollare. Medföljer fjärrkontroll & batteri.
Ingång för styrning: Separat anslutning för inkoppling av extern styrning så som väggbrytare, app eller annan utrustning.
Manuell sänkning av pollare: Ja, 4 kanaler (en per relä)
Ingångar i skåpet: 3st i botten av skåpet.

 

Produktblad_Elcentral.pdf

Search engine powered by ElasticSuite
main product photo