Fast Pollare LED

Fast pollare

Rostfritt stål 304

Enkel installation

Integrerad LED RGB

Exklusiv design med 6 mm gods 

Anpassat för Nordiskt klimat 

Beställ - 3 till 5 dagars leveranstid

Delbetalning från 398 kr / månad

Frågor om produkten? Kontakta oss

Produktbeskrivning

Teknisk information & Anvisningar

Fast Pollare LED 

Fasta pollare är ett prisvärt alternativ och som på ett smidigt sätt kan kombineras med de öppningsbara pollarna då de har exakt samma utförande, design och dimensioner.
Snyggt designad fast pollare för både privatpersoner som offentlig miljö. Integrerad LED belysning (RGB) som går att sätta i valfri kulör samt ljusstyrka och kan kopplas ihop med andra fasta eller hydrauliska pollare. Förutom belysning har pollaren även en reflex för god synlighet. 

Exklusiv design

Våra fasta pollare är tillverkade av rostfritt stål (304) som aldrig kan rosta. Den håller kulören och sin finish i många år. Den slimmade integrerade LED belysningen är utrustad med RGB LED, vilket innebär att du kan välja valfri kulör på din belysning. Det går även att ställa in så att belysningen har vitt sken, samt att ljusstyrkan är reglerbar.

Hög säkerhet

Pollarna är tillverkade med 6mm godstjocklek för att hålla hög styrka. Alla produkter är noga stresstestade och håller säkerhetsnivån IP68. Fasta pollare är inte testade och har inget certifikat på säkerhet så som de hydrauliska pollarna har. Dock är de konstruerade på samma sätt och håller mycket hög säkerhet för både privat som offentlig miljö.

 

Emballage & Leverans

Kaftigt emballage med band runt kartongen. Pollaren är inplastad och skyddad. Emballaget håller måtten 36x38x85cm (BxDxH). 1 pall (80x120cm) innehåller 6 pollare. Pollarna saluförs styckevis.

Service & Underhåll

En pollare bör regelbundet ses över så att det inte ligger onödigt grus mot cylindern som kan repa eller skada produkten. Självklart klarar pollarna grus, men det kan vid mekanisk användning slita på pollarens finish samt ringen som pollaren glider mot. Cylindern kan enkelt lyftas upp om det behövs byta ut några delar. LED slingan är enkelt att byta om den blir sliten, blir skadad eller defekt. I princip alla komponenter är tänkta för att enkelt kunna bytas ut om något händer. Beräknad livsläng på en pollare är minst 80.000 cykler (där pollaren sänks och höjs).

Garanti

Vi lämnar ett (1) års garanti på alla produkter och komponenter. Garantin förutsätter att produkten hanteras, monteras och sköts enligt medföljande instruktioner samt användande av originaldelar och komponenter från JISA Security. Installation, inkoppling och driftsättning ska utföras av behörig elektriker.

Betalning

För betalning samarbetar Vesani.se i första hand med Svea Bank AB. Genom Svea Bank erbjuds olika former av betalning så som betalning direkt med kort, faktura, bankbetalning och även delbetalning beroende på köpets belopp och din kreditvärdighet. Val av betalning görs i kassan i samband med att köpet slutförs.

Ångerrätt & returvillkor

Det är 14 dagars ånger och returrätt på denna vara men Vesani förbehåller sig rätten att ta ut en returavgift och värdeminskning. Mer om vår returpolicy och vilken returkostnad som gäller för de olika produkterna kan du läsa här.

Frågor? - Kontakta oss!

Har du frågor så tveka inte att kontakta oss via chatt, telefon eller mejl så hjälper vi dig gärna. 

Tillverkare: JISA Security

Artikelnummer: JSFASTPOLLARE1

 

Material: 304 Rostfritt stål 

Cylinders Höjd: 600 mm

Pollarens Höjd: XX mm

Cylinder Diameter: 219 mm

Pollarens Bredd: 341 mm

LED Belysning: RGB, dimmbar med olika ljusschema

Godstjocklek: 6 mm

 

Installation

Fasta pollare är mycket enkla att installera då det endast krävs inkoppling av LED belysningen. Utgrävningsytan kan variera beroende på säkerhetsklass. Vi rekommenderar att gjuta med armerad betong och låta armeringen gå igenom den fasta pollarens undre konstruktion.

Styrning

För kombination av hydraliska och fasta pollare behövs Elcentral för 8 hydrauliska pollare. Använder man enbart fasta pollare räcker det med en styrning för belysningen och enbart transformator och fjärrkontroll behövs. Se LED transformator upp till 16 pollare.

 

Produktblad_Fast_Pollare_LED.pdf

Search engine powered by ElasticSuite
main product photo