Hydraulisk Pollare LED

Rostfritt stål 304

Lätt att installera 

Integrerad LED RGB

Extrem hög säkerhet! 

Snabb hydraulisk höj- & sänkning 3,5 sekunder

Beställ - 3 till 5 dagars leveranstid

Delbetalning från 1 136 kr / månad

Frågor om produkten? Kontakta oss

Produktbeskrivning

Teknisk information & Anvisningar

Hydraulisk Pollare LED 

Snyggt designad hydraulisk pollare för både privatpersoner som offentlig miljö. Automatisk hydraulisk pollare med integrerad LED belysning (RGB) som går att sätta i valfri kulör samt ljusstyrka. Förutom belysning har pollaren även en reflex för god synlighet. Pollaren är höj- och sänkbar via den integrerade hydrauliken och går upp på bara 3,5 sekunder och ner på under 3 sekunder vilket är extremt snabbt för den här typen av pollare!

Varje enskild pollare har ett separat system som enbart behöver elektrisk inkoppling. Pollarna kan seriekopplas för att användas mer flera pollare, både hydrauliska och fasta. Tillverkad av högkvalitativa komponenter anpassat för nordiska klimat som gör att de är pålitliga och har lång livslängd. Pollarna klarar temperaturer från ner till -40 grader och upp till 60 grader. Observera att våra pollare är hydrauliska och inte elektromekaniska.

Hydraulisk pollare borgar för hög säkerhet, stark konstruktion, lång livslängd och är en pålitlig kontruktion.
Pollare bör placeras med ett mellanrum av högst 1,6 meter (cc). Rekommendationen är 1-1-5 meter. Avståndet mellan pollarna varierar beroende på säkerhetsklass samt vilka fordon som ska hindras.

Unik lösning

Våra hydrauliska pollare är designade för privatpersoner som ställer höga krav på design och finish, men de går även att använda i alla tänkbara miljöer och är väl anpassade för offentlig miljö för frekvent användade och högt slitage. Genomtänkt konstruktion där allt från pollare, den exklusiva fjärrkontrollen till den smarta appen ger dig en snygg och exklusiv säkerhet som dessutom är osynlig när den inte används och nedsänkt i marken. Installationen är enkel då det är anpassat så vanliga byggbolag och elektriker kan utföra installationen.

Exklusiv design

Våra hydrauliska pollare är tillverkade av rostfritt stål (304) som aldrig kan rosta. Den håller kulören och sin finish i många år. Den slimmade integrerade LED belysningen är utrustad med RGB LED, vilket innebär att du kan välja valfri kulör på din belysning. Det går även att ställa in så att belysningen har vitt sken, samt att ljusstyrkan är reglerbar.

Hög säkerhet

Pollarna har extremt hög motståndskraft. En enskild pollare klarar ett fordon på 6,8 ton i 60km/h. Pollarna är tillverkade med 6mm godstjocklek för att hålla hög styrka. Man kan inte sänka ner pollarna utan att komma åt elcentralen. Vid strömavbrott kan man enbart sänka pollarna manuellt inne i elcentralen. Säkert system som hindrar bilstölder eller oönskad trafik. Alla produkter är noga stresstestade och håller säkerhetsnivån IP68.

Drift vid låga temperaturer

Denna pollare är inte utrustad med integrerad värmare. Integrerad värmare används för att värma upp hydraulikoljan inne i pollaren för att den ska fungera felfritt vid låga temperaturer då oljan kan bli tjockare vilket leder till att pollarens cylinder går långsamt. Detta undviker man med en integrerade värmaren som värmer upp olja på bara några minuter. Pollarna fungerar felfritt ner till 0 grader. Vid lägre temperater kan pollaren behövas dras upp/sänkas i flera steg. Detta påverkar dock varken funktion eller garanti. Styrning av värmaren sker separat inne i elcentralen. 

 

Service & Underhåll

En pollare bör regelbundet ses över så att det inte ligger onödigt grus mot cylindern som kan repa eller skada produkten. Självklart klarar pollarna grus, men det kan vid mekanisk användning slita på pollarens finish samt ringen som pollaren glider mot. Cylindern kan enkelt lyftas upp om det behövs byta ut några delar. LED slingan är enkelt att byta om den blir sliten, blir skadad eller defekt. I princip alla komponenter är tänkta för att enkelt kunna bytas ut om något händer. Beräknad livsläng på en pollare är minst 80.000 cykler (där pollaren sänks och höjs).

 

Garanti

Vi lämnar ett (1) års garanti på alla produkter och komponenter. Garantin förutsätter att produkten hanteras, monteras och sköts enligt medföljande instruktioner samt användande av originaldelar och komponenter från JISA Security. Installation, inkoppling och driftsättning ska utföras av behörig elektriker.

 

Emballage & Leverans

Välemballerad i kraftig kartong som står på en liten pall. Emballaget håller måtten 46x46x124cm (BxDxH). Pollarens övre del är inplastad för att skydda och hålla pollaren ren. Vi rekommenderar att skydda pollarens övre del under grävning och gjutning.

 

Betalning

För betalning samarbetar Vesani.se i första hand med Svea Bank AB. Genom Svea Bank erbjuds olika former av betalning så som betalning direkt med kort, faktura, bankbetalning och även delbetalning beroende på köpets belopp och din kreditvärdighet. Val av betalning görs i kassan i samband med att köpet slutförs.

 

Ångerrätt & returvillkor

Det är 14 dagars ånger och returrätt på denna vara men Vesani förbehåller sig rätten att ta ut en returavgift och värdeminskning. Mer om vår returpolicy och vilken returkostnad som gäller för de olika produkterna kan du läsa här.

Frågor? - Kontakta oss!

Har du frågor så tveka inte att kontakta oss via chatt, telefon eller mejl så hjälper vi dig gärna. 

Tillverkare: JISA Security

Artikelnummer: JSPOLLARE1

 

Material: 304 Rostfritt stål 

Cylinders Höjd: 600 mm

Pollarens Höjd: 1105 mm

Cylinder Diameter: 219 mm

Godstjocklek: 6 mm

Cylinderns drivning: Hydraulisk (intedrerad motor)

 

Installation

Pollarna är enkla att installera då alla kablar är uppmärkta och har samma beteckningar inne i elcentralen. Utgrävningsytan kan variera beroende på säkerhetsklass. För högsta nivå av sökerhet krävs 100x100cm och 1,4 meter djup. För en vanlig garageuppfart i ett villaområde kan det reduceras. Pollarna har 50mm anslutning för gult elrör för kabeldragning. Nedre delen av pollaren har en 50mm anslutning för dränering. Den kopplas till dagvatten eller brunn. Saknas en brunn gräver man ner en liten brunn som på ett djup av cirka 2 till 2,5 meter och kopplar på en dränkpump som leder all dränering till närmsta dagvattenlösning. Inkoppling i elcentralen är enkel och utförs utan några konstigheter av en elektriker.

Styrning

Alla våra pollare kan styras med vår elcentral som kan hantera olika typer av extern styrning så som fjärrkontroll, APP, kortläsare, väggbrytare etc. Pollarna kan även styras via dator vid användande av vår app mottagare.

 

Produktblad_Hydraulisk_Pollare_LED.pdf

Monteringsanvisning_hydraulisk_pollare_led.pdf

Search engine powered by ElasticSuite
main product photo