Stor Kristallkrona Ø92xH145cm Grand Krom

Tidlös design

Gustaviansk stil

Äkta K9 kristall av högsta klassificering

Gedigna metallgods & hög byggkvalitet

Visas i vår utställning

I lager - Leverans från vårt lager inom 1-3 dagar

Diameter

Kulör

Krom

Krom

Frågor om produkten? Kontakta oss

Produktbeskrivning

Teknisk information & Anvisningar

Prishistorik

Stor gustaviansk ljuskrona i äkta kristall - Grand 92 Krom

Kristallkrona Grand Krom Ø 92cm är 92cm i diameter och som mest 145cm hög exkluderat kättingen. Den uppmärksamme noterade i bildspelet att Grands kristaller kan hängas upp på två olika vis. Antingen med en mer kuperad form eller med en skarpare form. Smidigt för olika preferenser och även en lite mer dynamisk höjd att spela med om man har begränsad takhöjd. Den medföljande kättingen som kristallkronan hänger i är 150cm lång. 

Ljuskrona Grand är en riktig tidlös och svensk klassiker i gustaviansk empire stil med vackra detaljer, äkta K9 kristall av högsta klassificering och gedigen stomme i metall med kromfärgad finish som passar i de allra flesta hem och rum. Kristallkronor i denna klassiska stil har förgyllt svenska hem i decennier och kommer med högsta sannolikhet fortsätta vara en tidlös klassiker även det kommande seklet.

Naturligtvis är det en äkta kristallkrona med äkta kristall, trots det fantastiskt låga priset!

Konstruktion

Bakom varje kristallkrona ligger ett gediget hantverk då samtliga är tillverkade för hand. Stommen är tillverkad i metall med grova gods och hög finish för en styvfast och hållbar konstruktion som varar över tid.   

Äkta kristallkrona

Kristallerna är av K9 klassificering vilket är den högsta klassificeringen av prismor. K9 bryter ljuset på ett mycket vackert sätt och skapar ett härligt glimmer i prismorna som med rätt förutsättningar skapar ett vackert ljusskådespel på väggar och tak. K9 är känt för klara prismor med minimalt med orenheter, bubblor och märken vilket är varför det ofta används till optiken i lasrar och teleskop.

Glödlampor & socklar

Grand Krom Ø 92cm lyses upp av 15st E14 glödlampor och har även 12st hållare för stearinljus för att ge den där extra lyxkänslan. Observera att stearinljus & glödlampor medföljer ej.

Förutsatt att du köper dimbara glödlampor till din kristallkrona så är det möjligt att dimma. Vi saluför även dimbara glödlampor av E14 sockel som vi rekommenderar du köper i samband med din kristallkrona. Man vill ofta gärna ha en dimbar kristallkrona för att justera belysningens intensitet efter eget tycke, humör och situation.

Se nedan under "Relaterade Produkter" för möjlighet att köpa LED-glödlampor som passar. 

Upphängning & montage

Kristallkronan är kättinghängd och det medföljer en svart strumpa för att dölja kättingen, men vill man ha synlig kätting så är naturligtvis även kättingen kromfärgad. Likaså takkåpan är kromfärgad. Kättingen är 150cm lång men ni kan naturligtvis kapa kättingen så att dess längd passar i de förutsättningar som råder i ert hem med er möblering och takhöjd. 

Den mittersta och översta ringen kommer färdigmonterade. Nivåerna sätter man ihop med ett medföljande rör där man även drar elkabeln. Elektrisk installation i övre våning krävs. Lampan monteras enkelt för den händiga med lite grundläggande elkunskaper. Är du osäker kontakta en elektriker eller Hemfixarna för montage. Samtliga kristaller monteras efter att stommen är färdigställd.
Beräknad montagetid: 60-90 minuter.
Svårighetsgrad: Medium

Leverans, förpackning & vikt

Grand Krom Ø 92cm levereras i en kartong med måtten 95x95x35cm och en totalvikt på 27kg.

Betalning

För betalning samarbetar Vesani.se i första hand med Svea Bank AB. Genom Svea Bank erbjuds olika former av betalning så som betalning direkt med kort, faktura, bankbetalning och även delbetalning beroende på köpets belopp och din kreditvärdighet. Val av betalning görs i kassan i samband med att köpet slutförs.

 

Ångerrätt & returvillkor

Det är 14 dagars ånger och returrätt på denna vara men Vesani förbehåller sig rätten att ta ut en returavgift och värdeminskning. Mer om vår returpolicy och vilken returkostnad som gäller för de olika produkterna kan du läsa här.

Frågor?

Har du frågor så tveka inte att kontakta oss via chatt, telefon eller mejl så hjälper vi dig gärna. 


Diameter: 92cm

Höjd: 145cm

Kättinglängd: 150cm

 

Kristall: K9

Kulör: Krom

Kättingskulör: Krom

Kättingstrumpa: Svart

Antal ljushållare: 12st

 

Antal ljuskällor/socklar:  15st E14 (Glödlampor medföljer ej)

Sockel: E14 (Max 40W)

Spänning: 220-240 Volt

Dimbar: Ja

 

Vikt: 27kg

Antal förpackningar: 1st

Dimension förpackning: 95x95x35cm

 

Kristallkrona Grand 92 - Installationsanvisning

Kristallkrona Grand 92 - Proportionsritning

Kristallkrona Grand 92 - Teknisk ritning

Lägsta försäljningspris för denna produkt de senaste 30 dagarna har varit Tänk på att vi erbjuder 30 dagars prisgaranti. Har priset varit lägre senaste 30 dagarna eller blir lägre kommande 30 dagarna efter ditt köp så matchar vi priset om du kontaktar oss. Gäller ej utgående modeller & kan ej kombineras med andra erbjudanden
Search engine powered by ElasticSuite
main product photo