Kristall Vägglampa Krom Haag H50 cm

Klassisk vägglampa med armar

Äkta K9 kristall & glas (Cognac)

Dimbar

Enkel att installera

Visas i vår utställning

I lager - Leverans från vårt lager inom 1-3 dagar

Frågor om produkten? Kontakta oss

Produktbeskrivning

Produktbeskrivning

Kristall Vägglampa Haag H50cm är 50cm hög och 45cm bred med äkta K9 kristall av högsta klassificering. När vägglampan är installerad på väggen bygger den ut 26,8cm från väggen. Stommen är i metall och kromfärgad. Denna vägglampa passar till exempel utmärkt som dekoration på väggen i en trappa eller i en korridor. Det är en mycket vacker och klassisk vägglampa som passar som komplement till det mesta av vår övriga klassiska belysning. Vi rekommenderar att man köper till våra E14 LED-glödlampor med böjd topp för bästa resultat, det är de LED-glödlampor man ser på de tekniska ritningarna i bildspelet. 

 

IP-21 klassificering & godkänd som badrumsbelysning

Alla våra vägglampor har en klassificering på IP21. Det innebär att lampan är droppsäker men kan inte vara i direktkontakt med vatten. Se i bildspelet för en illustration om vilka zoner i badrummet som våra vägglampor kan placeras. 

 

Konstruktion

Bakom varje vägglampa ligger ett gediget hantverk då samtliga är tillverkade för hand. Stommen är tillverkad i metall med grova gods och hög finish för en styvfast och hållbar konstruktion som varar över tid.   

 

Äkta K9 kristall 

Kristallerna är av K9 klassificering vilket är den högsta klassificeringen av prismor. K9 bryter ljuset på ett mycket vackert sätt och skapar ett härligt glimmer i prismorna som med rätt förutsättningar skapar ett vackert ljusskådespel på väggar och tak. K9 är känt för klara prismor med minimalt med orenheter, bubblor och märken vilket är varför det ofta används till optiken i lasrar och teleskop. Det florerar t.ex information om att NASA skulle använda liknande teknologi i sitt kända rymdteleskop Hubble.

 

Glödlampor & socklar

Kristall Vägglampa Haag H45cm lyses upp av 2st E14 glödlampor. Observera att glödlampor medföljer ej.

Förutsatt att du köper dimbara glödlampor till din vägglampa så är det möjligt att dimma. Vi saluför även dimbara glödlampor av E14 sockel som vi rekommenderar du köper i samband med din vägglampa. Det är trevligt att ha en dimbar vägglampa för att justera belysningens intensitet efter eget tycke, humör och situation.

Se nedan under "Relaterade Produkter" för möjlighet att köpa LED-glödlampor som passar. 

 

Upphängning & montage

Stommen monteras före installation på väggen. Lampan kommer i delar och tar bara ett par minuter för den händiga att sätta ihop.

Är du osäker kontakta en elektriker eller Hemfixarna för montage.

Beräknad montagetid: 5-15 + glasning 5 minuter
Svårighetsgrad: Medium

 

Leverans, förpackning & vikt

Kristall Vägglampa Haag H45cm levereras med fri frakt och i en kartong med måtten 41x31x21cm och en totalvikt på 3,5kg.

 

Betalning

För betalning samarbetar Vesani.se i första hand med Svea Bank AB. Genom Svea Bank erbjuds olika former av betalning så som betalning direkt med kort, faktura, bankbetalning och även delbetalning beroende på köpets belopp och din kreditvärdighet. Val av betalning görs i kassan i samband med att köpet slutförs.

 

Ångerrätt & returvillkor

Det är 14 dagars ånger och returrätt på denna vara men Vesani förbehåller sig rätten att ta ut en returavgift och värdeminskning. Mer om vår returpolicy och vilken returkostnad som gäller för de olika produkterna kan du läsa här

 

Frågor? - Kontakta oss!

Har du frågor så tveka inte att kontakta oss via chatt, telefon eller mejl så hjälper vi dig gärna. 

Teknisk information & Anvisningar

Höjd: 50cm

Bredd: 45cm

Djup/tjocklek: 26,8cm (se teknisk ritning längre ned på sidan)

 

Kristall: K9 (Cognac färgad kristall & glas)

Kulör: Krom

 

Antal ljuskällor/socklar:  2st E14 (glödlampor medföljer ej)

Sockel: E14 (Max 40W)

Spänning: 220-240 Volt

Dimbar: Ja

 

Vikt: 3,5kg

Antal förpackningar: 1st

Dimension förpackning: 41x31x21cm

 

Kristall vägglampa Krom Haag - Installationsanvisning

Kristall vägglampa Krom Haag - Teknisk ritning

Search engine powered by ElasticSuite
main product photo