Kristallkrona Lyon Svart Rökigt Glas 180cm

Modern design

Fin över matbordet

Äkta K9 kristall av högsta klassificering

Matt exklusiv finish

Svartrökiga kristaller

Visas i vår utställning
Fri frakt inom hela Sverige på köp över 600 kr

I lager - Leverans från vårt lager inom 1-3 dagar

Produktbeskrivning

Produktbeskrivning

Kristallkrona Lyon Svart rökigt glas 180cm är 180cm lång, 34cm bred och 38cm hög vilket gör att den passar t.ex utmärkt som lampa över matbord för 6 personer eller fler. Den kan även passa sig bra över ett brett soffbord. Den ultramatta svarta finishen på stommen tillsammans med de svartrökiga kristallerna ger modellen en modern och smakfull design.

 

Konstruktion & kulör

Bakom varje kristallkrona ligger ett gediget hantverk då samtliga är tillverkade för hand. Stommen är tillverkad i metall med grova gods och hög finish för en styvfast och hållbar konstruktion som varar över tid. Denna kristallkrona är lackerad i en påkostad och ultramatt svart kulör med lätt struktur för att få den där extra moderna och smakfulla industriella lyxkänslan.

 

Äkta K9 kristall

Kristallerna är av K9 klassificering vilket är den högsta klassificeringen av prismor. K9 bryter ljuset på ett mycket vackert sätt och skapar ett härligt glimmer i prismorna som med rätt förutsättningar skapar ett vackert ljusskådespel på väggar och tak. K9 är känt för klara prismor med minimalt med orenheter, bubblor och märken vilket är varför det ofta används till optiken i lasrar och teleskop. Det florerar t.ex information om att NASA skulle använda liknande teknologi i sitt kända rymdteleskop Hubble.

 

Glödlampor & socklar

Kristallkrona Lyon Svart rökigt glas 180cm lyses upp av 24st E14 glödlampor. Observera att glödlampor medföljer ej.

Förutsatt att du köper dimbara glödlampor till din kristallkrona så är det möjligt att dimma. Vi saluför även dimbara glödlampor av E14 sockel som vi rekommenderar du köper i samband med din kristallkrona. Man vill gärna ha en dimbar kristallkrona för att justera belysningens intensitet efter eget tycke, humör och situation. En dimbar kristallkrona förhöjer mysfaktorn avsevärt i t.ex ett sovrum eller vardagsrum.

Se nedan under "Relaterade Produkter" för möjlighet att köpa LED-glödlampor som passar. 

 

Upphängning & montage

Kristallkronan är kättinghängd och det medföljer en svart strumpa för att dölja kättingen, men vill man ha synlig kätting så är naturligtvis även kättingen svart. Likaså takkåpan som fästs i taket är svart. Kättingen som medföljer är 200cm lång men ni kan kapa kättingen så att dess längd passar i de förutsättningar som råder i ert hem med er möblering och takhöjd.

Lampan kommer färdigmonterad är klar för att hängas upp. Infästning i tak sker med medföljande takfäste. Takfästet är avlångt för att hålla hela lampans längd. Lampan hänger snyggt i två kättingar som kan kapas på valfri längd.

För att vara en stor kristallkrona är detta en mycket enkel lampa att montera för den med grundläggande elkunskaper. Är du osäker kontakta en elektriker eller Hemfixarna för montage. Samtliga kristaller monteras efter att stommen är färdigställd.
Beräknad montagetid: Färdigmonterad + glasning 30 minuter
Svårighetsgrad: Easy

 

Leverans, förpackning & vikt

Kristallkrona Lyon Svart 180cm levereras med fri frakt och i två kartonger. En styck med måtten 185x39x25cm som väger 20kg och en styck med måtten 50x37x45cm som väger 18kg.

 

Betalning

För betalning samarbetar Vesani.se i första hand med Svea Bank AB. Genom Svea Bank erbjuds olika former av betalning så som betalning direkt med kort, faktura, bankbetalning och även delbetalning beroende på köpets belopp och din kreditvärdighet. Val av betalning görs i kassan i samband med att köpet slutförs.

 

Ångerrätt & returvillkor

Det är 14 dagars ånger och returrätt på denna vara men Vesani förbehåller sig rätten att ta ut en returavgift och värdeminskning. Mer om vår returpolicy och vilken returkostnad som gäller för de olika produkterna kan du läsa här.

 

Frågor?

Har du frågor så tveka inte att kontakta oss via chatt, telefon eller mejl så hjälper vi dig gärna. 


 


Teknisk information & Anvisningar

Längd: 180cm

Bredd: 34cm

Höjd: 38cm

Kättinglängd: 200cm

 

Kristall: K9

Kulör: Matt svart

Kättingskulör: Matt svart

Kättingstrumpa: Svart

 

Antal ljuskällor/socklar:  24st E14 (glödlampor medföljer ej)

Sockel: E14 (Max 40W)

Spänning: 220-240 Volt

Dimbar: Ja

 

Total vikt: 38kg

Antal förpackningar: 2st

Dimension förpackningar:

1st 185x39x25cm som väger 20kg

1st 50x37x45cm som väger 18kg

 

Kristallkrona Lyon Svart 180 - Installationsanvisning

Kristallkrona Lyon Svart 180 - Proportionsritning

Kristallkrona Lyon Svart 180 - Teknisk ritning

Search engine powered by ElasticSuite